Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο θηλασμός και το κολέγιο
Τον ρόλο της ως μητέρα μαθαίνει καθημερινά η Shakira και φαίνεται πως απολαμβάνει οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μητρότητα. Τι λατρεύει όμως; Όπως η ίδια αποκαλύπτει δεν μπορεί να σταματήσει τον... θηλασμό! "Ο θηλασμός είναι μάιαπό τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου! Τον λατρεύω! Δεν μπορώ να σταματήσω! Πιστεύω θα τον θηλάζω μέχρι να πάει κολέγιο! Είμαι εθισμένη!" εξομολογείται η Κολομβιανή σταρ γελώντας. Η Shakira αποδίδει στον θηλασμό το γεγονός ότι επανέκτησε γρήγορα τη φόρμα της μετά τον τοκετό. "Νομίζω ότι βοήθησε αρκετά. Δεν έχω ζυγιστεί πρόσφατα... Νομίζω ότι είμαι κοντά αλλά δεν έχω νικήσει ακόμη!". ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Ο θηλασμός και το κολέγιο

Τον ρόλο της ως μητέρα μαθαίνει καθημερινά η Shakira και φαίνεται πως απολαμβάνει οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μητρότητα. Τι λατρεύει όμως; Όπως η ίδια αποκαλύπτει δεν μπορεί να σταματήσει τον… θηλασμό! «Ο θηλασμός είναι μάιαπό τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου! Τον λατρεύω! Δεν μπορώ να σταματήσω! Πιστεύω θα τον θηλάζω μέχρι να πάει κολέγιο! Είμαι εθισμένη!» εξομολογείται η Κολομβιανή σταρ γελώντας.

Η Shakira αποδίδει στον θηλασμό το γεγονός ότι επανέκτησε γρήγορα τη φόρμα της μετά τον τοκετό. «Νομίζω ότι βοήθησε αρκετά. Δεν έχω ζυγιστεί πρόσφατα… Νομίζω ότι είμαι κοντά αλλά δεν έχω νικήσει ακόμη!».

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X