Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Όταν η γυναίκα είναι μεγαλόσωμη και ο άνδρας κοντός: Πώς γίνεται το σεξ
Όταν η γυναίκα είναι μεγαλόσωμη και ο άνδρας κοντός: Πώς γίνεται το σεξ thumbnail

Όταν η γυναίκα είναι μεγαλόσωμη και ο άνδρας κοντός: Πώς γίνεται το σεξ

Πολλές φορές βλέπουμε κάποια ζευγάρια και σκεφτόμαστε πόσο αταίριαστα είναι. Αταίριαστα στα δικά μας μάτια. Γιατί εκείνοι μπορεί να περνάνε καλά και να νιώθουν υπέροχα, συναισθηματικά και ερωτικά.


Υπάρχουν κάποιες στάσεις στο σεξ που αφορούν ζευγάρια με διαφορές στο σωματότυπο. Τι συμβαίνει ας πούμε όταν η γυναίκα είναι ψηλή και ο άνδρας κοντός και μικρόσωμος;


Μια από τις καλύτερες στάσεις γι΄αυτή την περίπτωση είναι η στάση Τ. Η γυναίκα ξαπλώνει στο κρεβάτι και σηκώνει τα πόδια της ψηλά. Ο άνδρας από την άλλη κάθεται στο πλάι και επιχειρεί τη διείσδυση κάθετα στο σώμα της. Τα σώματά τους δημιουργούν ένα νοητό ΤΜε αυτό τον τρόπο όχι μόνο επιτυγχάνεται καλύτερη διείσδυση αλλά και κοντρολάρεται καλύτερα η διαφορά ύψους βάρους που μπορεί σε άλλη περίπτωση να προκαλούσε προβλήματα.


Μια εξίσου πρακτική στάση όταν ο άνδρας είναι κοντός είναι η εξής: Η γυναίκα ξαπλώνει στο πλάι στο κρεβάτι και ο σύντροφός της όρθιος ή έχοντας λυγίσει ελάχιστα τα πόδια του επιχειρεί να διεισδύσει εκ των όπισθεν σαν να επρόκειτο για πρωκτικό έρωτα.


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X