Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ποιός είναι ο συνοδός της Αγγελική Ηλιάδη;
Είναι ο φύλακας αγγελός της , ειδικότερα μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη. Ο Κώστας είναι ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη ,μάλιστα είναι και ο προσωπικός της γυμναστής .Είναι πολύ δεμένοι και μοίαζουν πολύ και σαν χαρακτήρες λένε οι φίλοι τους. Η Αγγελική έχει ιδιαίτερη λατρεία στον αδερφό της ,οι δυό τους συγκατοικούν όπως είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε συνεντευξή της .Ο Κώστας εκτός των άλλων ευθύνεται και για το καλογυμνασμένο σώμα της . Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στην Γλυφάδα ,οι δύο τους περνούν αρκετές ώρες μαζί . Πηγή:faysbook.gr

Ποιός είναι ο συνοδός της Αγγελική Ηλιάδη;

Είναι ο φύλακας αγγελός της , ειδικότερα μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη. Ο Κώστας είναι ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη ,μάλιστα είναι και ο προσωπικός της γυμναστής .Είναι πολύ δεμένοι και μοίαζουν πολύ και σαν χαρακτήρες λένε οι φίλοι τους.

Η Αγγελική έχει ιδιαίτερη λατρεία στον αδερφό της ,οι δυό τους συγκατοικούν όπως είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε συνεντευξή της .Ο Κώστας εκτός των άλλων ευθύνεται και για το καλογυμνασμένο σώμα της . Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στην Γλυφάδα ,οι δύο τους περνούν αρκετές ώρες μαζί .

Πηγή:faysbook.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X