Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / ΙΚΑ: Μέχρι τη Δευτέρα θα λυθεί το αλαλούμ
Απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα, διεξήχθη η διαδικασία υποβολής της δήλωσης ΑΜΚΑ και ΑΦΜ των συνταξιούχων, που δεν εισέπραξαν τη σύνταξή τους μέσω του διατραπεζικού συστήματος στο 90% των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο διοικητής του Ιδρύματος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος.Ο κ. Σπυρόπουλος πρόσθεσε ότι, έως τη Δευτέρα, θα έχει επέλθει πλήρης ομαλοποίηση, καθώς ήδη έχει εξυπηρετηθεί το 50% των συνταξιούχων με ελλείψεις στον ΑΜΚΑ και στον ΑΦΜ.Σε ό,τι αφορά τα καταστήματα στα οποία, νωρίτερα το πρωί, προέκυψαν προβλήματα και εμφανίστηκαν "ουρές

ΙΚΑ: Μέχρι τη Δευτέρα θα λυθεί το αλαλούμ

Απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα, διεξήχθη η διαδικασία υποβολής της δήλωσης ΑΜΚΑ και ΑΦΜ των συνταξιούχων, που δεν εισέπραξαν τη σύνταξή τους μέσω του διατραπεζικού συστήματος στο 90% των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο διοικητής του Ιδρύματος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Ο κ. Σπυρόπουλος πρόσθεσε ότι, έως τη Δευτέρα, θα έχει επέλθει πλήρης ομαλοποίηση, καθώς ήδη έχει εξυπηρετηθεί το 50% των συνταξιούχων με ελλείψεις στον ΑΜΚΑ και στον ΑΦΜ.

Σε ό,τι αφορά τα καταστήματα στα οποία, νωρίτερα το πρωί, προέκυψαν προβλήματα και εμφανίστηκαν "ουρές

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X