Τι λέει η σύντροφος του Τόνι Μαυρίδη για την Έλενα Παπαρίζου

Η νέα σύντροφος του Τόνι Μαυρίδη,Ευαγγελία Καραμπατζάκη μίλησε για την σχέση της με τον Τόνι αλλα και την Ελενα Παπαρίζου .Η σχέση τους μετρά δύο χρόνια και εκείνη θυμάται την στιγμή που γνωρίστηκαν.

“Γνωριστήκαμε στη Χαλκιδική πριν από δύο καλοκαίρια, στις 9.8.11, από κοινούς φίλους και δέσαμε κατευθείαν. Τον αγάπησα σαν άνθρωπο από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Είχα μόλις βγει από μια μακροχρόνια σχέση, όπως κι ο ίδιος …. Δεν σκεπτόμουν για μια νέα αρχή, τον έβλεπα τελείως φιλικά. Όλα ξεκίνησαν από ένα λάθος των ΜΜΕ, όταν κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες και ένα βίντεο μαζί με τον Τόνι από μια κοινή μας έξοδο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο Νίκος Κουρκούλης και με παρομοίασαν με μια άλλη κοπέλα. Εκεί ήρθαμε πιο κοντά με τον Τόνι γιατί το αντιμετωπίσαμε μαζί, καθώς με στήριξε πολύ. Για μένα και για την οικογένειά μου όλο αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο και ψυχοφθόρο. Από αυτό το λάθος, λοιπόν, δημιουργήθηκε μια μεγάλη αγάπη που συνεχίζεται μέχρι και τώρα…Δεν χωρίσαμε ούτε στιγμή. Ίσα ίσα κάθε μέρα που περνάει, ευχαριστώ τον Θεό που μου έχει φέρει αυτό τον άνθρωπο στην ζωή μου, γιατί χάρη σε αυτόν έμαθα να αγαπώ. Αυτό του το χρωστάω, όπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ μας”.

Όσον αφορά την σχέση του Τόνι με την Ελενα Παπαρίζου είναι ένα θέμα που δεν θέλει να συζητά.Πώς βλέπει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του Τόνι με την Ελενα;.

“θα χαιρόμουν σε τυχόν επανασύνδεσή τους στο μέλλον, γιατί θεωρώ ότι ήταν πολύ ταιριαστό ζευγάρι κι όταν αγαπάς έναν άνθρωπο θέλεις το καλύτερο για εκείνον. Για να είναι μια κοπέλα με τον Τόνι, πρέπει να τον αγαπάει πολύ και μόνο στην προηγούμενή του σχέση θα μπορούσα να τον εμπιστευτώ, γιατί ήταν ένα ζευγάρι που όντως αγαπήθηκε”.

Πηγή:faysbook.gr

Σχετικά άρθρα