Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η άγνωστη μάχη της με τον καρκίνο
Η Άντα Λιβιτσάνου μίλησε για πρώτη φορά για τη μάχη της με τον καρκίνο, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook. H γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε αναφέρει πως θα απουσιάσει από το όγδοο κατά σειρά live show του Your Face Sounds Familiar λόγω μιας χειρουργικής επέμβασης στην οποία έπρεπε να υποβληθεί. Λίγες ημέρες αργότερα, και συγκεκριμένα την Πέμπτη, σε ανάρτησή της, η ίδια ανέφερε: Άντα VS thyroid: 1-0 Είμαι περήφανη για κάθε τραύμα και για κάθε ράμμα, το οποίο δείχνει νίκη. Το νέο μου σημάδι από το χειρουργείο μου θα το φοράω σαν παράσημο απέναντι στον καρκίνο (κακοήθη όζο) του θυρεοειδούς που αφαίρεσα. Το μοιράζομαι μαζί σας, γιατί για τρελή μου τύχη το ανακάλυψα τυχαία, κάνοντας έναν υπέρηχο προληπτικό. Ηθικό δίδαγμα: Η πρόληψη σώζει ζωές. Σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να διαφυλάξουμε την υγεία μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Μετά τη διάγνωση μου και πλήρη άγνοιά μου με μεγάλη θλίψη έμαθα ότι τα κρούσματα καρκίνου το θυρεοειδούς μετά το Τσέρνομπιλ εκτινάχτηκαν στο 70% πάνω. Θύματα; Όλοι εμείς. Σας το κοινοποιώ για να σας παρακινήσω να κάνετε προληπτικούς ελέγχους. Ένας υπέρηχος μπορεί να σας σώσει. Υγεία και φως σε όλους. Με αγάπη, Άντα Πηγή:yupiii.gr

Η άγνωστη μάχη της με τον καρκίνο

Η Άντα Λιβιτσάνου μίλησε για πρώτη φορά για τη μάχη της με τον καρκίνο, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook.

H γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε αναφέρει πως θα απουσιάσει από το όγδοο κατά σειρά live show του Your Face Sounds Familiar λόγω μιας χειρουργικής επέμβασης στην οποία έπρεπε να υποβληθεί. Λίγες ημέρες αργότερα, και συγκεκριμένα την Πέμπτη, σε ανάρτησή της, η ίδια ανέφερε:

Άντα VS thyroid: 1-0

Είμαι περήφανη για κάθε τραύμα και για κάθε ράμμα, το οποίο δείχνει νίκη. Το νέο μου σημάδι από το χειρουργείο μου θα το φοράω σαν παράσημο απέναντι στον καρκίνο (κακοήθη όζο) του θυρεοειδούς που αφαίρεσα. Το μοιράζομαι μαζί σας, γιατί για τρελή μου τύχη το ανακάλυψα τυχαία, κάνοντας έναν υπέρηχο προληπτικό.

Ηθικό δίδαγμα: Η πρόληψη σώζει ζωές. Σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να διαφυλάξουμε την υγεία μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Μετά τη διάγνωση μου και πλήρη άγνοιά μου με μεγάλη θλίψη έμαθα ότι τα κρούσματα καρκίνου το θυρεοειδούς μετά το Τσέρνομπιλ εκτινάχτηκαν στο 70% πάνω. Θύματα; Όλοι εμείς.

Σας το κοινοποιώ για να σας παρακινήσω να κάνετε προληπτικούς ελέγχους. Ένας υπέρηχος μπορεί να σας σώσει.

Υγεία και φως σε όλους. Με αγάπη, Άντα

Πηγή:yupiii.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X