Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Microsoft βελτιώνει το SkyDrive
H Microsoft ανακοίνωσε μερικές αλλαγές στην υπηρεσία SkyDrive και συγκεκριμένα όσον αφορά τις φωτογραφίες που μέσα στις επόμενες ώρες θα μπορείτε να τις προβάλλετε σε μορφή timeline για ακόμα ευκολότερη διαχείριση ανά event και χρόνο. Ταυτόχρονα, μπορείτε αν θέλετε να προβάλετε τις φωτογραφίες σας σε filmstrip view: ιδανικό για παρουσιάσεις slide.Επίσης, θα παρατηρήσετε από εδώ και στο εξής βελτιωμένους χρόνους στο ανέβασμα αντικειμένων στο SkyDrive. Η Microsoft βελτίωσε την εφαρμογή και τον κώδικα στους servers προσφέροντας μέχρι και 2 έως 3 φορές γρηγορότερους χρόνους στο ανέβασμα φωτογραφιών.Τέλος, όσοι από εσάς έχετε Windows Phone 8 συσκευή θα μπορείτε να ανεβάζετε φωτογραφίες πλήρης ανάλυσης διατηρώντας παράλληλα ένα ακριβές backup στο SkyDrive camera roll.Πηγή:techgear.gr

Η Microsoft βελτιώνει το SkyDrive

H Microsoft ανακοίνωσε μερικές αλλαγές στην υπηρεσία SkyDrive και συγκεκριμένα όσον αφορά τις φωτογραφίες που μέσα στις επόμενες ώρες θα μπορείτε να τις προβάλλετε σε μορφή timeline για ακόμα ευκολότερη διαχείριση ανά event και χρόνο. Ταυτόχρονα, μπορείτε αν θέλετε να προβάλετε τις φωτογραφίες σας σε filmstrip view: ιδανικό για παρουσιάσεις slide.

Επίσης, θα παρατηρήσετε από εδώ και στο εξής βελτιωμένους χρόνους στο ανέβασμα αντικειμένων στο SkyDrive. Η Microsoft βελτίωσε την εφαρμογή και τον κώδικα στους servers προσφέροντας μέχρι και 2 έως 3 φορές γρηγορότερους χρόνους στο ανέβασμα φωτογραφιών.

Τέλος, όσοι από εσάς έχετε Windows Phone 8 συσκευή θα μπορείτε να ανεβάζετε φωτογραφίες πλήρης ανάλυσης διατηρώντας παράλληλα ένα ακριβές backup στο SkyDrive camera roll.

Πηγή:techgear.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X