Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Έχω πάθει έρωτα με την κόρη μου»
Mε αφορμή τα γενέθλιά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε μετά από 31 ημέρες στο Θανάση Πάτρα, που την αντικαθιστά στο "FthisTV", για τα συναισθήματά της τώρα που έγινε μανούλα. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε : "Είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα. Σκεφτόμουν χθες και μου ερχόταν η εικόνα που άφησαν τη μπουμπού πάνω μου, πρώτη φορά, όταν γεννήθηκε και νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα κι εγώ μαζί της τότε",ενώ έσπευσε να προσθέσει: "Δεν έχω φύγει 31 μέρες από κοντά της και δεν ξέρω πως θα φύγω Έχω πάθει έρωτα..."Πηγή:faysbook.gr

«Έχω πάθει έρωτα με την κόρη μου»

Mε αφορμή τα γενέθλιά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε μετά από 31 ημέρες στο Θανάση Πάτρα, που την αντικαθιστά στο "FthisTV", για τα συναισθήματά της τώρα που έγινε μανούλα. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε : "Είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα. Σκεφτόμουν χθες και μου ερχόταν η εικόνα που άφησαν τη μπουμπού πάνω μου, πρώτη φορά, όταν γεννήθηκε και νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα κι εγώ μαζί της τότε…",ενώ έσπευσε να προσθέσει: "Δεν έχω φύγει 31 μέρες από κοντά της και δεν ξέρω πως θα φύγω… Έχω πάθει έρωτα…"

Πηγή:faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X