Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Δημήτρης Βίτσας: «Δεν θα υπάρξουν μέτρα το 2017 και το 2018»
Δημήτρης Βίτσας: «Δεν θα υπάρξουν μέτρα το 2017 και το 2018» thumbnail

Δημήτρης Βίτσας: «Δεν θα υπάρξουν μέτρα το 2017 και το 2018»

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, επισήμανε ότι δεν θα υπάρξουν μέτρα για το 2017 και το 2018, σημειώνοντας ότι τα μέτρα και τα αντίμετρα που θα εφαρμοστούν, στη συνέχεια θα ψηφιστούν μαζί στη Βουλή και ενώ θα έχουν συμφωνηθεί τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους.


Με δηλώσεις του στον Σκάι, ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι «η χρονική ακολουθία έχει ως εξής: Τα τεχνικά κλιμάκια λύνουν τα τεχνικά ζητήματα της αξιολόγησης -κάτι που δεν είναι δύσκολο, αφού τα περισσότερα ζητήματα έχουν λυθεί από τον περασμένο Νοέμβριο-οριστικοποιούνται τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, μπαίνουμε στην ποσοτική χαλάρωση, τελειώνουμε με τη μεγάλη δόση τον Ιούλιο του 2017 και μπαίνουν οι βάσεις για την ανάπτυξη».


Ο κ. Βίτσας υπογράμμισε ότι τα μέτρα και τα αντίμετρα και το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους είναι πακέτο, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει πλαίσιο πολιτικής συμφωνίας για την αξιολόγηση. Ξεκαθάρισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι στη Βουλή θα ψηφιστούν τα μέτρα και τα αντίμετρα μαζί, ενώ δεν υπάρχει λόγος να ψηφιστούν τα μεσοπρόθεσμα για το χρέος.


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X