Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τοπικές βροχές, αμετάβλητη η θερμοκρασία
Τοπικές βροχές στα δυτικά που τη νύχτα θα ενταθούν. Πρόσκαιροι όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Αναλυτική πρόγνωση Μακεδονία, Θράκη Καιρός: στη δυτική Μακεδονία τοπικές νεφώσεις. Βαθμιαία θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί 3 με 4, οι όποιοι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίους τοπικά 5 μποφόρ. Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: τοπικές νεφώσεις. Βαθμιαία θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: στα βόρεια γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα νότια αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά νοτιοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: στα βόρεια γενικά αίθριος. Στα νότια αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς. Θερμοκρασία: από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Τοπικές προγνώσεις Αττική Καιρός: αρχικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανό να βρέξει. Άνεμοι: δυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Θεσσαλονίκη Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές, αμετάβλητη η θερμοκρασία

Τοπικές βροχές στα δυτικά που τη νύχτα θα ενταθούν. Πρόσκαιροι όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία τοπικές νεφώσεις. Βαθμιαία θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.

Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά.

Άνεμοι: δυτικοί 3 με 4, οι όποιοι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίους τοπικά 5 μποφόρ.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: τοπικές νεφώσεις. Βαθμιαία θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στα βόρεια γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα νότια αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Άνεμοι: δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί.

Θερμοκρασία: από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά νοτιοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα βόρεια γενικά αίθριος. Στα νότια αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς.

Θερμοκρασία: από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές προγνώσεις

Αττική

Καιρός: αρχικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανό να βρέξει.

Άνεμοι: δυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X