Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ξεκινούν οι διαδικασίες για την κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό
Με την έγκριση διάθεσης πίστωσης εννιακοσίων σαράντα έξι χιλιάδων ευρώ (946.000 ευρώ) για τη δημοπράτησή του (με ανοικτή διαδικασία), ξεκινούν οι ενέργειες για την κατασκευή Τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου, στην περιοχή του Βοτανικού, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Τη σχετική απόφαση υπέγραψε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννη. Η χωροθέτηση του Τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η εγκατάσταση και η κατασκευή Τεμένους, περιλαμβανομένων και των απαραιτήτων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.), σε τμήμα δημοσίου ακινήτου μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφιστάμενων κτιρίων. Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα γίνει από την αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Κτιριακών εγκαταστάσεων (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό

Με την έγκριση διάθεσης πίστωσης εννιακοσίων σαράντα έξι χιλιάδων ευρώ (946.000 ευρώ) για τη δημοπράτησή του (με ανοικτή διαδικασία), ξεκινούν οι ενέργειες για την κατασκευή Τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου, στην περιοχή του Βοτανικού, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Τη σχετική απόφαση υπέγραψε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννη.

Η χωροθέτηση του Τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η εγκατάσταση και η κατασκευή Τεμένους, περιλαμβανομένων και των απαραιτήτων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.), σε τμήμα δημοσίου ακινήτου μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφιστάμενων κτιρίων.

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα γίνει από την αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Κτιριακών εγκαταστάσεων (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X