Αρχική / Υγεία / Πρόληψη / Δωρεά εμβολίων σε παιδιά ακριτικών περιοχών από τη Pfizer Hellas
Δωρεά εμβολίων σε παιδιά ακριτικών περιοχών από τη Pfizer Hellas thumbnail

Δωρεά εμβολίων σε παιδιά ακριτικών περιοχών από τη Pfizer Hellas

 Η Pfizer Hellas στηρίζει την «Ανοιχτή Αγκαλιά»Σε δωρεά εμβολίων, για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που κατοικούν στις ακριτικές περιοχές της Θράκης και της Λέσβου, προχώρησε η Pfizer Hellas.


Η φαρμακευτική εταιρεία στηρίζει ενεργά τις δράσεις του σωματείου «Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής-Ιατρικής, Ανοιχτή Αγκαλιά» στο πλαίσιο της εκστρατείας προληπτικής ιατρικής της «Ανοιχτής Αγκαλιάς».
Παράλληλα, προσέφερε χρηματικό ποσό για την αγορά αναλώσιμων και εποπτικών μέσων, απαραίτητων για τη λειτουργία του Κέντρου Ημέρας για παιδιά με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές του Σωματείου, που βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής.Όπως δήλωσε σχετικά η Πρόεδρος της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», κ. Γιολάντα Βλάχου: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Pfizer Hellas, που για άλλη μια φορά αγκάλιασε τις πρωτοβουλίες του σωματείου μας για τη βελτίωση της υγείας των παιδιών, που μας έχουν ανάγκη. Η στήριξη αυτή, μας δίνει επιπλέον δύναμη, να συνεχίσουμε, παρά τις δυσκολίες μας, τις εθελοντικές μας προσπάθειες και να προσφέρουμε με συνέπεια, ευθύνη και νομοτέλεια τις υπηρεσίες μας σε όσους μας χρειάζονται.»


Με τη σειρά της η κα. Βάσω Καραμάνου, Vaccines BU Head, κατά την παράδοση των εμβολίων στην «Ανοιχτή Αγκαλιά», υπογράμμισε ότι : «Η ανάπτυξη σταθερών συνεργασιών με αξιόλογους φορείς που υπηρετούν τον άνθρωπο, αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη των κοινωνικών δράσεων της Pfizer Hellas. Στο πλαίσιο αυτό, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή, που έχουμε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να στηρίξουμε το έργο της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», ιδιαίτερα μάλιστα σε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των παιδιών.»


Για περισσότερες πληροφορίες:
Έλενα Αποστολοπούλου / Communications and Patient Alliances Manager
email: eleni.apostolopoulou@pfizer.com / τηλ. 210 6785957


Pfizer Inc: Μαζί για έναν υγιέστερο κόσμο™


Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει βιολογικά φάρμακα, φάρμακα μικρών μορίων, εμβόλια, καθώς και πολλά από τα πιο γνωστά παγκοσμίως, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας. Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρία, συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε εμάς. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δεσμεύσεις μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.pfizer.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X