Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Πόσο σεξ κάνουμε στα 20, πόσο στα 30 και πόσο σε μεγαλύτερες ηλικίες;
Πόσο σεξ κάνουμε στα 20, πόσο στα 30 και πόσο σε μεγαλύτερες ηλικίες;  thumbnail

Πόσο σεξ κάνουμε στα 20, πόσο στα 30 και πόσο σε μεγαλύτερες ηλικίες;

Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλους. Μια ερώτηση που όλοι κάνουν στον εαυτό τους, σπανίως φωναχτά. «Πόσο σεξ θεωρείται αρκετό;», «Πόσο σεξ θεωρείται φυσιολογικό;».
Μια από τις απορίες που πολλοί άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες έχουν: Πόσο σεξ πρέπει να κάνω; Κάποιοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό τους άλλοι νιώθουν πως δεν ικανοποιούνται αρκετά και κάποιοι αναρωτιούνται μήπως το παρακάνουν με την ερωτική επαφή. Μια μελέτη από το ινστιτούτο Kinsey έρχεται να ρίξει φως στις ερωτικές μας συνήθειες ανάλογα με την ηλικία μας
Πόσο σεξ κάνουν οι 20άρηδες, πόσο οι 30άρηδες και πόσο οι μεσήλικες;
- 18 με 29 ετών: 112 φορές το χρόνο κατά μέσο όρο
- 30 με 39 ετών,86 φορές το χρόνο
- 40 με 49 ετών 70 περίπου φορές το χρόνο.
Ας δούμε και τι συμβαίνει στην κατηγορία των παντρεμένων. Το 13% κάνει σεξ μερικές φορές το χρόνο, το 45% κάποιες φορές το μήνα, το 34% δυο με τρεις φορές την εβδομάδα ενώ το 7% 4 ή περισσότερες φορές τη βδομάδα.
Διαβάζοντας βέβαια όλες αυτές τις έρευνες καλό είναι να έχουμε στο νου μας ότι στον έρωτα και το σεξ δεν υπάρχουν πρέπει. Οι αποδόσεις δεν αφορούν κάποιο άθλημα, ο έρωτας είναι η έκφραση των συναισθημάτων και των βιολογικών ορμών μας και από αυτό το πρίσμα πρέπει πάντα να τις εξετάζουμε, με τη βοήθεια ειδικών όταν θεωρούμε ότι υπάρχει πρόβλημα.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X