Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Για φόνο δεύτερου βαθμού κατηγορείται ιδιοκτήτης σκύλων
Εγγύηση προς 1,05 εκατομμύρια δολάρια επιβλήθηκε σε έναν ιδιοκτήτη σκυλιών, ο οποίος είχε συλληφθεί αφού τα τέσσερα πίτμπουλ του επιτέθηκαν και προκάλεσαν τον θάνατο μιας γυναίκας. Ο ιδιοκτήτης κατηγορείται για φόνο δευτέρου βαθμού.Στον Άλεξ Ντόναλντ Τζάκσον, 29 ετών, απαγγέλθηκαν την Πέμπτη κατηγορίες, τις οποίες οι ειδικοί σε νομικά θέματα χαρακτήρισαν ασυνήθιστες, αφού είναι σπάνιο για έναν ιδιοκτήτη σκύλων να κατηγορείται για φόνο, τη στιγμή που ο ίδιος μπορεί να μην ήταν παρών κατά τη διάρκεια της επίθεσης, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.Ο Τζάκσον συνελήφθη μία ημέρα μετά την επίθεση, στο Λος Άντζελες. Οι αστυνομικοί που έψαξαν το σπίτι του 29χρονου, προκειμένου να βρουν τα σκυλιά, είπαν ότι ανακάλυψαν στο σπίτι του "φυτεία

Για φόνο δεύτερου βαθμού κατηγορείται ιδιοκτήτης σκύλων

Εγγύηση προς 1,05 εκατομμύρια δολάρια επιβλήθηκε σε έναν ιδιοκτήτη σκυλιών, ο οποίος είχε συλληφθεί αφού τα τέσσερα πίτμπουλ του επιτέθηκαν και προκάλεσαν τον θάνατο μιας γυναίκας. Ο ιδιοκτήτης κατηγορείται για φόνο δευτέρου βαθμού.

Στον Άλεξ Ντόναλντ Τζάκσον, 29 ετών, απαγγέλθηκαν την Πέμπτη κατηγορίες, τις οποίες οι ειδικοί σε νομικά θέματα χαρακτήρισαν ασυνήθιστες, αφού είναι σπάνιο για έναν ιδιοκτήτη σκύλων να κατηγορείται για φόνο, τη στιγμή που ο ίδιος μπορεί να μην ήταν παρών κατά τη διάρκεια της επίθεσης, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο Τζάκσον συνελήφθη μία ημέρα μετά την επίθεση, στο Λος Άντζελες. Οι αστυνομικοί που έψαξαν το σπίτι του 29χρονου, προκειμένου να βρουν τα σκυλιά, είπαν ότι ανακάλυψαν στο σπίτι του «φυτεία

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X