Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Χούφτωσε την… Μπιγιονσέ
Τραγουδούσε το "Irreplaceable" όλο πάθος στη συναυλάι της στην Κοπεγχάγη, όταν προσέγγισε τους θαυμαστές της, δίνοντάς τους το μικρόφωνο. Εκείνοι την υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη, τόση πυο ένας απόαυτούς μόλις την είδε μπροστά του δεν δίστασε να τη χουφτώσει... Όχι ακριβώς χούφτωμα... απλώς όταν η σταρ γύρισε την πλάτη της εκείνος άπλωσε το χέρι κι άγγιξε τους διάσημους γλουτούς της ερμηνεύτριας. Το κοινό, έκπληκτο, ξέσπασε σε χειροκροτήματα και φωνές, ενώ η Μπιγιονσέ ενοχλήθηκε ιδιαίτερα και λέγεται ότι τον απέιλησε πως θα θα ζητήσει να τον διώξουν από τη συναυλία.

Χούφτωσε την… Μπιγιονσέ

Τραγουδούσε το «Irreplaceable» όλο πάθος στη συναυλάι της στην Κοπεγχάγη, όταν προσέγγισε τους θαυμαστές της, δίνοντάς τους το μικρόφωνο. Εκείνοι την υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη, τόση πυο ένας απόαυτούς μόλις την είδε μπροστά του δεν δίστασε να τη χουφτώσει… Όχι ακριβώς χούφτωμα… απλώς όταν η σταρ γύρισε την πλάτη της εκείνος άπλωσε το χέρι κι άγγιξε τους διάσημους γλουτούς της ερμηνεύτριας. Το κοινό, έκπληκτο, ξέσπασε σε χειροκροτήματα και φωνές, ενώ η Μπιγιονσέ ενοχλήθηκε ιδιαίτερα και λέγεται ότι τον απέιλησε πως θα θα ζητήσει να τον διώξουν από τη συναυλία.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X