Άκαρπη αποδείχτηκε η κρούση του ΠΑΟΚ στον Ρόμπερτ Προσινέτσκι. Σύμφωνα με κροατικό δημοσίευμα άνθρωποι του "Δικεφάλου του Βορρά" ταξίδεψαν στο Ζάγκρεμπ προκειμένου να πείσουν τον Κροάτη προπονητή να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, όμως η απάντηση που εισέπραξαν ήταν αρνητική. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Προσινέτσκι προτιμάει να παραμείνει στον πάγκο της Καϊσερίσπορ παρά το γεγονός ότι η πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν πιο συμφέρουσα οικονομικά.

Όχι στον ΠΑΟΚ

Άκαρπη αποδείχτηκε η κρούση του ΠΑΟΚ στον Ρόμπερτ Προσινέτσκι. Σύμφωνα με κροατικό δημοσίευμα άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» ταξίδεψαν στο Ζάγκρεμπ προκειμένου να πείσουν τον Κροάτη προπονητή να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, όμως η απάντηση που εισέπραξαν ήταν αρνητική.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Προσινέτσκι προτιμάει να παραμείνει στον πάγκο της Καϊσερίσπορ παρά το γεγονός ότι η πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν πιο συμφέρουσα οικονομικά.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X