Εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, σε διάφορα μέτωπα, αναμένονται πλέον ανά πάσα στιγμή καθώς ο ερυθρόλευκος μεταγραφικός μηχανισμός είναι σε πλήρη δράση.

Η υπόθεση που έχει σοβαρές πιθανότητες να ξεκαθαρίσει άμεσα είναι του Πέδρο Λεόν. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πετύχει την απόκτηση του δεξιού χαφ της Ρεάλ, το πιθανότερο με δανεισμό του από τους Μαδριλένους, με αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει έχοντας τη συγκατάθεση του παίκτη μετά τις επαφές του με τον Μίτσελ. Ο Πέδρο Λεόν που έκανε εξαιρετική σεζόν στην Χετάφε όπου αγωνίζεται εδώ και μια διετία δανεικός από την Ρεάλ, θα είναι απόψε στη Γρανάδα για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στην Ισπανία, σε ένα ματς που λέγεται ότι θα δει ο Μίτσελ.

Για την ίδια θέση προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο διεθνής Ολλανδός άσος του Άγιαξ, ο Ράιαν Μπάμπελ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ. Για τον Μπάμπελ είχε ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, ενώ τώρα ενδιαφέρονται για τον 26χρονο σταρ η Φούλαμ και η Μπεσίκτας. Όσο για τον Γιοάν Μολό, δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη καθώς η Νανσί έχει υψηλές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει.

Για τη μεταγραφή του πλέι μέικερ, οι ερυθρόλευκοι θα περιμένουν την απόφαση του Γιοάν Βερδού, ο οποίος πάντως δείχνει να προτιμά να μείνει στην Ισπανία και εξετάζει την πρόταση ανανέωσης που δέχτηκε από την Εσπανιόλ. Υπό εξέταση είναι πάντοτε η περίπτωση του Χόρχε Βαλδίβια, του έξοχου Χιλιανού χαφ που φεύγει από την Παλμέιρας, για τον οποίο υπάρχουν ενδοιασμοί σχετικά με τραυματισμούς του και εξωαγωνιστικά θέματα. Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Ζβέζνταν Μισίμοβιτς, αλλά για τον διεθνή Βόσνιο σταρ οι δυσκολίες παραμένουν στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Ολυμπιακός είναι στο ψάξιμο για αμυντικό χαφ και δέχεται συνεχώς προτάσεις, όπως για τον διεθνή Αλγερινό Μοστεφά που παίζει στη Γαλλία με την Αζαξιό.

Όσο για την άμυνα, στην Ισπανία αναφέρουν συζητήσεις του Μίτσελ για τον Μιγκέλ Τόρες, παίκτη που είχε βασικό στην Χετάφε κι ο οποίος παίζει σε όλες τις θέσεις της οπισθοφυλακής. Στο πλάνο είναι και ο Αντρέου Φοντάς, στόπερ που παίζει δανεικός στη Μαγιόρκα από την Μπαρτελόνα.

Αλλά και σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα ΦΩΣ, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σωκράτη Φυτανίδη και ίσως πάει να πάρει τον διεθνή αμυντικό για τον οποίο κάνει προσπάθεια ο Παναθηναϊκός.

Ανοιχτό παραμένει και το θέμα με τους γκολκίπερ, με σενάρια από την Πορτογαλία να θέλουν τον Ζαρντίμ να ενδιαφέρεται για την Σπόρτινγκ, τόσο για τον Μέγιερι όσο και για τον Κάρολ! Θετικός για τον Ολυμπιακό εμφανίζεται ξανά με δηλώσεις του, όπως και του μάνατζέρ του, ο Αργεντίνος τερματοφύλακας της Εσπανιόλ Κριστιάν Αλβάρεζ που φεύγει από την ομάδα της Βαρκελώνης.

Σχετικά άρθρα