Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ρουκέτες από τη Συρία πλήττουν τον Λίβανο
Τέσσερις ρουκέτες που ερρίφθησαν από τη Συρία έπληξαν ανατολική περιοχή του γειτονικού Λιβάνου, χωρίς να υπάρξουν θύματα, δήλωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας."Τέσσερις ρουκέτες εξερράγησαν στον τομέα μεταξύ της περιοχής Σαραάιν αλ-Φάουκα και Σαραάιν αλ-Τάχτα, κοντά στο αεροδρόμιο Ραγιάκ στην περιοχή Μπεκάα. Ερρίφθησαν από συριακό έδαφος και δεν υπήρξαν θύματα", πρόσθεσε η ίδια πηγή. Ρουκέτες που εκτοξεύονται από τη Συρία πλήττουν συχνά το έδαφος του Λιβάνου, έχοντας στόχο ή σουνιτικές περιοχές --μια κοινότητα που υποστηρίζει τους σύρους αντάρτες-- ή προπύργια του σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ, που είναι σύμμαχος του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Ασαντ, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.Την περασμένη εβδομάδα μια γυναίκα σκοτώθηκε όταν τρείς οβίδες που ερρίφθησαν από τη Συρία έπληξαν περιοχή κοντά στην πόλη Χερμέλ, προπύργιο της σιιτικής Χεζμπολάχ.

Ρουκέτες από τη Συρία πλήττουν τον Λίβανο

Τέσσερις ρουκέτες που ερρίφθησαν από τη Συρία έπληξαν ανατολική περιοχή του γειτονικού Λιβάνου, χωρίς να υπάρξουν θύματα, δήλωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.

"Τέσσερις ρουκέτες εξερράγησαν στον τομέα μεταξύ της περιοχής Σαραάιν αλ-Φάουκα και Σαραάιν αλ-Τάχτα, κοντά στο αεροδρόμιο Ραγιάκ στην περιοχή Μπεκάα. Ερρίφθησαν από συριακό έδαφος και δεν υπήρξαν θύματα", πρόσθεσε η ίδια πηγή. Ρουκέτες που εκτοξεύονται από τη Συρία πλήττουν συχνά το έδαφος του Λιβάνου, έχοντας στόχο ή σουνιτικές περιοχές –μια κοινότητα που υποστηρίζει τους σύρους αντάρτες– ή προπύργια του σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ, που είναι σύμμαχος του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Ασαντ, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Την περασμένη εβδομάδα μια γυναίκα σκοτώθηκε όταν τρείς οβίδες που ερρίφθησαν από τη Συρία έπληξαν περιοχή κοντά στην πόλη Χερμέλ, προπύργιο της σιιτικής Χεζμπολάχ.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X