Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έκκληση από Γκιουλ
Έκκληση να επικρατήσει η "λογική" και η "ηρεμία" σήμερα, δεύτερη ημέρα των βίαιων διαδηλώσεων κατά της κυβέρνησης στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας απηύθυνε ο Αμπντουλάχ Γκιουλ. Ο Τούρκος πρόεδρος εκτίμησε ότι οι διαδηλώσεις έχουν προσλάβει ανησυχητικές διαστάσεις."Πρέπει όλοι να δείξουμε υπευθυνότητα απέναντι στις διαδηλώσεις αυτές, οι οποίες έχουν προσλάβει ανησυχητικές διαστάσεις", τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος και κάλεσε, όπως μετέδωσε το Αθηναϊοκό πρακτορείο, την αστυνομία να ενεργήσει "με μέτρο".Από την πλευρά του, νωρίτερα ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραδέχθηκε ότι η αστυνομία σε ορισμένες περιπτώσεις ενήργησε με "ακραίο" τρόπο για να καταστείλει τις βίαιες διαδηλώσεις."Είναι αλήθεια ότι έγιναν λάθη και ακραίες ενέργειες από την πλευρά της αστυνομίας. Οι αναγκαίες προειδοποιήσεις έγιναν", τόνισε.

Έκκληση από Γκιουλ

Έκκληση να επικρατήσει η «λογική» και η «ηρεμία» σήμερα, δεύτερη ημέρα των βίαιων διαδηλώσεων κατά της κυβέρνησης στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας απηύθυνε ο Αμπντουλάχ Γκιουλ. Ο Τούρκος πρόεδρος εκτίμησε ότι οι διαδηλώσεις έχουν προσλάβει ανησυχητικές διαστάσεις.

«Πρέπει όλοι να δείξουμε υπευθυνότητα απέναντι στις διαδηλώσεις αυτές, οι οποίες έχουν προσλάβει ανησυχητικές διαστάσεις», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος και κάλεσε, όπως μετέδωσε το Αθηναϊοκό πρακτορείο, την αστυνομία να ενεργήσει «με μέτρο».

Από την πλευρά του, νωρίτερα ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραδέχθηκε ότι η αστυνομία σε ορισμένες περιπτώσεις ενήργησε με «ακραίο» τρόπο για να καταστείλει τις βίαιες διαδηλώσεις.

«Είναι αλήθεια ότι έγιναν λάθη και ακραίες ενέργειες από την πλευρά της αστυνομίας. Οι αναγκαίες προειδοποιήσεις έγιναν», τόνισε.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X