Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το ηλεκτρονικό τατουάζ που θα λειτουργεί ως υπολογιστής
Μετά τα κινητά και τα tablet και αφού θα περάσουμε από το στάδιο των γυαλιών και των ρολογιών που θα λειτουργούν ως υπολογιστές οι ερευνητές στη Motorola παρουσίασαν ένα ειδικό τατουάζ.Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό τατουάζ που θα είναι κολλημένο πάνω στο δέρμα μας και χρησιμοποιείται για ιατρικούς λόγους.Τουλάχιστον στην αρχή οι επιστήμονες θέλουν να δοκιμάσουν το νέο τατουάζ σε ιατρικές εφαρμογές και στη συνέχεια αναμένεται να περάσει στην εμπορική χρήση.Το τατουάζ αποτελείται από ένα μικροκύκλωμα που είναι κολλημένο πάνω σε ένα είδος λάστιχου το οποίο με τη σειρά του κολλάει απόλυτα στο δέρμα.Το τατουάζ συλλέγει στοιχεία από τον οργανισμό μας και τα μεταδίδει σε ειδικές εφαρμογές.Αυτές τις εφαρμογές θα τις παρακολουθεί κάποιος γιατρός που αναλύει τα δεδομένα και λαμβάνει τις κατάλληλες αποφάσεις.Προς το παρόν είναι ακόμα νωρίς και δεν έχουν αναπτυχθεί οι ειδικές εφαρμογές.Τα τατουάζ υπολογιστές αποτελούν μια νέα πρόταση για υπολογιστές που μπαίνουν πάνω στο σώμα αντί για ρολόι ή για βραχιόλι.ΠΗΓΗ: e-go.gr

Το ηλεκτρονικό τατουάζ που θα λειτουργεί ως υπολογιστής

Μετά τα κινητά και τα tablet και αφού θα περάσουμε από το στάδιο των γυαλιών και των ρολογιών που θα λειτουργούν ως υπολογιστές οι ερευνητές στη Motorola παρουσίασαν ένα ειδικό τατουάζ.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό τατουάζ που θα είναι κολλημένο πάνω στο δέρμα μας και χρησιμοποιείται για ιατρικούς λόγους.

Τουλάχιστον στην αρχή οι επιστήμονες θέλουν να δοκιμάσουν το νέο τατουάζ σε ιατρικές εφαρμογές και στη συνέχεια αναμένεται να περάσει στην εμπορική χρήση.

Το τατουάζ αποτελείται από ένα μικροκύκλωμα που είναι κολλημένο πάνω σε ένα είδος λάστιχου το οποίο με τη σειρά του κολλάει απόλυτα στο δέρμα.

Το τατουάζ συλλέγει στοιχεία από τον οργανισμό μας και τα μεταδίδει σε ειδικές εφαρμογές.

Αυτές τις εφαρμογές θα τις παρακολουθεί κάποιος γιατρός που αναλύει τα δεδομένα και λαμβάνει τις κατάλληλες αποφάσεις.

Προς το παρόν είναι ακόμα νωρίς και δεν έχουν αναπτυχθεί οι ειδικές εφαρμογές.

Τα τατουάζ υπολογιστές αποτελούν μια νέα πρόταση για υπολογιστές που μπαίνουν πάνω στο σώμα αντί για ρολόι ή για βραχιόλι.

ΠΗΓΗ: e-go.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X