Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εγκαινιάστηκαν οι εκθέσεις του Φεστιβάλ Αθηνών
Έναρξη καλοκαιριού, σημαίνει έναρξη Φεστιβάλ Αθηνών, έστω κι αν χθες ξεκίνησε με βροχή, στην Πειραιώς 260. Παράλληλα με τις παραστάσεις, εγκαινιάστηκαν χθες οι τρεις από τις τέσσερις εικαστικές εκθέσεις του Φεστιβάλ.Οι φωτογραφίες μουσικών του δρόμου, που τράβηξε ο Βασίλης Κολτούκης, από τις περιπλανήσεις του σε όλο τον κόσμο, έχουν αναρτηθεί στον Διάδρομο που μας οδηγεί στις άλλες δύο εκθέσεις, δημιουργώντας μια υπαίθρια γκαλερί, με 125 φωτογραφίες μουσικών, από 18 χώρες.Ασπρόμαυρες εικόνες καθημερινών ανθρώπων, με κέφι και ζωντάνια που ξεπερνά σύνορα και συνδυάζει εθνότητες, φυλές και παραδόσεις . Στο τέλος του Διαδρόμου, το πανό "Κοινότητες στην φυλακή, παράθυρο στην κοινωνία

Εγκαινιάστηκαν οι εκθέσεις του Φεστιβάλ Αθηνών

Έναρξη καλοκαιριού, σημαίνει έναρξη Φεστιβάλ Αθηνών, έστω κι αν χθες ξεκίνησε με βροχή, στην Πειραιώς 260. Παράλληλα με τις παραστάσεις, εγκαινιάστηκαν χθες οι τρεις από τις τέσσερις εικαστικές εκθέσεις του Φεστιβάλ.

Οι φωτογραφίες μουσικών του δρόμου, που τράβηξε ο Βασίλης Κολτούκης, από τις περιπλανήσεις του σε όλο τον κόσμο, έχουν αναρτηθεί στον Διάδρομο που μας οδηγεί στις άλλες δύο εκθέσεις, δημιουργώντας μια υπαίθρια γκαλερί, με 125 φωτογραφίες μουσικών, από 18 χώρες.

Ασπρόμαυρες εικόνες καθημερινών ανθρώπων, με κέφι και ζωντάνια που ξεπερνά σύνορα και συνδυάζει εθνότητες, φυλές και παραδόσεις . Στο τέλος του Διαδρόμου, το πανό «Κοινότητες στην φυλακή, παράθυρο στην κοινωνία

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X