Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Παραδόθηκε ο αλ-Μαυριτάνι
Οι αμερικανικές αρχές μετέφεραν από το Αφγανιστάν στη Μαυριτανία τον φερόμενο ως ανώτερο στέλεχος της οργάνωσης αλ-Κάιντα, Γουνίς αλ-Μαυριτάνι, ανακοινώθηκε χθες. Το Πακιστάν είχε ανακοινώσει το 2011 ότι είχε συλλάβει τον αλ-Μαυριτάνι κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης με τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών. Μάρτυρες που παρευρίσκονταν στο αεροδρόμιο στην πρωτεύουσα της Μαυριτανίας, Νουαξότ, δήλωσαν ότι είδαν ένα αεροπλάνο του αμερικανικού στρατού να παραδίδει ένα κρατούμενο αργά το βράδυ της Παρασκευής. Οι αρχές της Μαυριτανίας επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του αλ-Μαυριτάνι, προσθέτοντας ότι ο κρατούμενος είχε μεταφερθεί από τη βάση του αμερικανικού στρατού στο Μπαγκράμ του Αφγανιστάν. "Πρόκειται όντως για τον αλ-Μαυριτάνι, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Αμπντερχαμάν Ούλντ Μοχάμεντ αλ-Χουσείν

Παραδόθηκε ο αλ-Μαυριτάνι

Οι αμερικανικές αρχές μετέφεραν από το Αφγανιστάν στη Μαυριτανία τον φερόμενο ως ανώτερο στέλεχος της οργάνωσης αλ-Κάιντα, Γουνίς αλ-Μαυριτάνι, ανακοινώθηκε χθες.

Το Πακιστάν είχε ανακοινώσει το 2011 ότι είχε συλλάβει τον αλ-Μαυριτάνι κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης με τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Μάρτυρες που παρευρίσκονταν στο αεροδρόμιο στην πρωτεύουσα της Μαυριτανίας, Νουαξότ, δήλωσαν ότι είδαν ένα αεροπλάνο του αμερικανικού στρατού να παραδίδει ένα κρατούμενο αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Οι αρχές της Μαυριτανίας επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του αλ-Μαυριτάνι, προσθέτοντας ότι ο κρατούμενος είχε μεταφερθεί από τη βάση του αμερικανικού στρατού στο Μπαγκράμ του Αφγανιστάν.

«Πρόκειται όντως για τον αλ-Μαυριτάνι, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Αμπντερχαμάν Ούλντ Μοχάμεντ αλ-Χουσείν

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X