Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ερώτηση Γεροντόπουλου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Ρόδου
Με ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστή Μουσουρούλη, ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Άκης Γεροντόπουλος επισημαίνει την ανάγκη σύνδεσης με ακτοπλοϊκή γραμμή της Αλεξανδρούπολης με τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου.Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής: "Τα τελευταία χρόνια το λιμάνι της Αλεξ/πολης αποτελεί για τον Ν.Έβρου την μεγάλη επενδυτική ελπίδα, που θα αλλάξει το οικονομικό κλίμα στην περιοχή και θα ενισχύσει γεωστρατηγικά τη Θράκη. Εν αναμονή εκτέλεσης δύο μεγάλων έργων του λιμανιού, της εκβάθυνσης του και της ένωσης του με την υπάρχουσα σιδηροδρομική γραμμή, οφείλουμε να δούμε τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται όσων αφορά την επαφή του με τα νησιά του Β.Α.Αιγαίου.Τις προηγούμενες δεκαετίες η λεγόμενη "άγονη γραμμή

Ερώτηση Γεροντόπουλου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Ρόδου

Με ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστή Μουσουρούλη, ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Άκης Γεροντόπουλος επισημαίνει την ανάγκη σύνδεσης με ακτοπλοϊκή γραμμή της Αλεξανδρούπολης με τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής:

"Τα τελευταία χρόνια το λιμάνι της Αλεξ/πολης αποτελεί για τον Ν.Έβρου την μεγάλη επενδυτική ελπίδα, που θα αλλάξει το οικονομικό κλίμα στην περιοχή και θα ενισχύσει γεωστρατηγικά τη Θράκη. Εν αναμονή εκτέλεσης δύο μεγάλων έργων του λιμανιού, της εκβάθυνσης του και της ένωσης του με την υπάρχουσα σιδηροδρομική γραμμή, οφείλουμε να δούμε τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται όσων αφορά την επαφή του με τα νησιά του Β.Α.Αιγαίου.

Τις προηγούμενες δεκαετίες η λεγόμενη "άγονη γραμμή

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X