Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Β.Κικίλιας: Μεταξύ Δ.Σολωμού και Ρεπούση επιλέγω τον εθνικό ποιητή
Ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, σχολίασε τις τοποθετήσεις της συναδέλφου του της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση, που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣKAΪ, πήρε ξεκάθαρη θέση: "Αν πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ του Διονυσίου Σολωμού και της κυρίας (σσ. Ρεπούση) επιλέγω Σολωμό, αλλιώς να ξαναπάμε στα σχολεία". Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων και στη Realnews που κυκλοφορεί, ο ιστορικός-συγγραφέας Σαράντος Καργάκος, ο οποίος σημειώνει ότι "στην κ. Ρεπούση απαντά ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός".

Β.Κικίλιας: Μεταξύ Δ.Σολωμού και Ρεπούση επιλέγω τον εθνικό ποιητή

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, σχολίασε τις τοποθετήσεις της συναδέλφου του της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση, που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣKAΪ, πήρε ξεκάθαρη θέση: «Αν πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ του Διονυσίου Σολωμού και της κυρίας (σσ. Ρεπούση) επιλέγω Σολωμό, αλλιώς να ξαναπάμε στα σχολεία». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων και στη Realnews που κυκλοφορεί, ο ιστορικός-συγγραφέας Σαράντος Καργάκος, ο οποίος σημειώνει ότι «στην κ. Ρεπούση απαντά ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X