Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το γηραιότερο κορίτσι Bond!
Το επόμενο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον 24ο James Bond και ήδη ανακοινώθηκε ότι το κορίτσι του Βρετανού πράκτορα θα υποδυθεί η Penelope Cruz. Αυτό την καθιστά αυτομάτως τη γηραιότερη πρωταγωνίστρια σε ταινία 007, καθώς η Λατίνα σταρ θα είναι ήδη 40 χρονών το 2014.Η Cruz αυτήν τη στιγμή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Javier Bardem. Με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον Bond, η Penelope "κλέβει" τον τίτλο της γηραιότερης από τη Βρετανίδα Honor Blackman, η οποία ήταν 39 χορνών όταν πρωταγωνίστησε το 1962 στο Goldfinger ως η Pussy Galore.Λέγεται ότι οι παραγωγοί προσπάθησαν να την πείσουν και παλαιότερα να συμμετάσχει σε ταινία του 007, αλλά λόγω άλλων επαγγελματικώ νυποχρεώσεων δεν ευοδώθηκε η συνεργασία τους...ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Το γηραιότερο κορίτσι Bond!

Το επόμενο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον 24ο James Bond και ήδη ανακοινώθηκε ότι το κορίτσι του Βρετανού πράκτορα θα υποδυθεί η Penelope Cruz. Αυτό την καθιστά αυτομάτως τη γηραιότερη πρωταγωνίστρια σε ταινία 007, καθώς η Λατίνα σταρ θα είναι ήδη 40 χρονών το 2014.

Η Cruz αυτήν τη στιγμή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Javier Bardem. Με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον Bond, η Penelope "κλέβει" τον τίτλο της γηραιότερης από τη Βρετανίδα Honor Blackman, η οποία ήταν 39 χορνών όταν πρωταγωνίστησε το 1962 στο Goldfinger ως η Pussy Galore.

Λέγεται ότι οι παραγωγοί προσπάθησαν να την πείσουν και παλαιότερα να συμμετάσχει σε ταινία του 007, αλλά λόγω άλλων επαγγελματικώ νυποχρεώσεων δεν ευοδώθηκε η συνεργασία τους…

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X