Το προφίλ μίας… υποψήφιας πριγκίπισσας

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο πρίγκιπας Harry σύμφωνα με τις φήμες που πράγματι έχουν πάρει φωτιά στη Μεγάλη Βρετανία. Η αγαπημένη του δεν είναι άλλη από την εδώ κι έναν χρόνο σύντροφό του Cressida Bonas, αριστοκράτισσα, με πλούσια… αισθήματα και φιλοδοξίες ηθοποιού.

Ωστόσο, μάλλον λόγω νεαρού ηλικίας, η Cressida δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε πρότυπο μοντέλο πριγκίπισσας, έστω υποψήφιας πριγκίπισσας!

Περισσότερο θυμίζει το λαϊκό άσμα “θα βγαίνω, θα πίνω και λόγο δεν θα δίνω” ένα πράγμα, καθώς κατά καιρούς οι φωτογραφίες που κατέκλυζαν social media και βρετανικό Τύπο εκθέτουν ανεπανόρθωτα την ίδια αλλά και τα Ανάκτορα που δεν βλέπουν με καλό μάτι τα ξενύχτια, τα τσιγάρα, τα ποτά και τα… αγόρια που φωτογραφίζονται στο πλευρό της μέλλουσας -κατά πάσα πιθανότητα- συζύγου του τρίτου στη σειρά διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Όχι ότι ο Harry στερείται σκανδάλων. Άλλωστε αυτό το προφίλ της γυναίκας του κεφιού ήταν που τον ελκύει κατ’ αρχάς στην Cressida Bonas, ενώ ως προς την εξωτερική εμφάνιση δεν απέχει και πολύ από τον μεγάλο έρωτα της ζωής του Chelsy Davy.

Αυτό που ουσιαστικά προκαλεί ανησυχία στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και δη στη βασίλισσα είναι ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται! Η νεαρή Cressida,αυτό το ανέμελο και χαρωπό κορίτσι θυμίζει απίστευτα συμπεριφορές Fergie, της τέως συζύγου του πρίγκιπα θείου του Harry, Andrew!

Αν σκεφτούμε κιόλας ότι οι κόρες της Sarah Ferguson πριγκίπισσες Eugenie και Beatrice, ήταν αυτές που έκαναν το “κονέ” ανάμεσα στους δύο νέους, η ανησυχία γίνεται αγωνία!

Καθώς μάλιστα η μαμά Fergie θεία του νεαρού πρίγκιπα έχει ήδη δώσει τις ευχές της στο ζευγάρι! Ο Harry φαίνεται να ακολουθεί κατάπόδα τον άτακτο θείο του, ο οποίος στα νιάτα του και στην προ Fergie εποχή είχε προκαλέσει πολλαπλό “εγκεφαλικό” στη μητέρα του βασίλισσα Ελισάβετ με τις σχέσεις του με την πορνοστάρ Koo Stark και το μοντέλο Katie Rabett.

Η Cressida σπουδάζει χορό, ενώ συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις στο δημόσιο σχολείο τους και πρωταγωνίστησε ως Δεισδαιμόνα σε ανεξάρτητη θεατρική παραγωγή. Ετεροθαλής αδερφή της είναι η Isabella που παντρεύτηκε τον γιο του Richard Branson σ’ έναν από τους πιο ακριβούς και λαμπερούς γάμους της χρονιάς. Επίσης ετεροθαλής αδερφή της είναι η Gabriella Wilde που αποβλήθηκε από το σχολείο της γιατί έκλεψε βότκα.

Φίλοι της Cressida αποκαλύπτουν ότι προτιμά τη νυχτερινή ζωή του Leeds από του Λονδίνου καθώς στη βρετανική πρωτεύουσα κανείς δεν είναι απελευθερωμένος και δεν ξεφεύγει… Αλλά αυτή την “απόδραση” φοβάται και η βασίλισσα!

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα