Σοκαρισμένο απέμεινε το κοινό όταν η βασίλισσα της pop, Madonna, εμφανίστηκε στη σκηνή στη φιλανθρωπική συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες στο Λονδίνο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την υγεία, την εκπαίδευση και τη δικαιοσύνη υπέρ των γυναικών. Η Madonna ήταν αγνώριστη! Πρόσωπο πρησμένο τόσο που της έκλεινε τα μάτια. Στην ουσία έχει αποκτήσει αυτό που λένε μάτια της γάτας, αντιαισθητικό όσο δεν παίρνει! Αμέσως μόλις την είδαν, θαυμαστές προσέτρεξαν στα social media όπου κατακεραύνωσαν το είδωλό τους. "Κάποτε είχε γλυκό πρόσωπο! Και τώρα μοιάζει παράξενη!" έγραψε ένας θαυμαστής της, ενώ ένας άλλος "Ω Θεέ μου, τι έκανε η Madonna! To πρόσωπό της είναι πρησμένο!". Η συναυλία οργανώθηκε από τη φιλανθρωπική οργάνωση Chime for Change, την οποία είχε ιδρύσει ο οίκος μόδας Γκούτσι, για τη συγκέντρωση χρημάτων και την προώθηση της ισότητας των φύλων σε περισσότερες από 70 χώρες. ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Τι έπαθε η Madonna;

Σοκαρισμένο απέμεινε το κοινό όταν η βασίλισσα της pop, Madonna, εμφανίστηκε στη σκηνή στη φιλανθρωπική συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες στο Λονδίνο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την υγεία, την εκπαίδευση και τη δικαιοσύνη υπέρ των γυναικών.

Η Madonna ήταν αγνώριστη! Πρόσωπο πρησμένο τόσο που της έκλεινε τα μάτια. Στην ουσία έχει αποκτήσει αυτό που λένε μάτια της γάτας, αντιαισθητικό όσο δεν παίρνει! Αμέσως μόλις την είδαν, θαυμαστές προσέτρεξαν στα social media όπου κατακεραύνωσαν το είδωλό τους. «Κάποτε είχε γλυκό πρόσωπο! Και τώρα μοιάζει παράξενη!» έγραψε ένας θαυμαστής της, ενώ ένας άλλος «Ω Θεέ μου, τι έκανε η Madonna! To πρόσωπό της είναι πρησμένο!».

Η συναυλία οργανώθηκε από τη φιλανθρωπική οργάνωση Chime for Change, την οποία είχε ιδρύσει ο οίκος μόδας Γκούτσι, για τη συγκέντρωση χρημάτων και την προώθηση της ισότητας των φύλων σε περισσότερες από 70 χώρες.

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X