Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το ΚΚΕ καταδικάζει τη στάση της τουρκικής κυβέρνησης
Την αλληλεγγύη του στο λαό και τη νεολαία της Τουρκίας εκφράζει μεταξύ άλλων το ΚΚΕ σχολιάζοντας την καταστολή των διαδηλώσεων στην Τουρκία.Αναλυτικά η ανακοίνωσηΤο ΚΚΕ καταδικάζει την καταστολή και τον αυταρχισμό της τουρκικής κυβέρνησης Ερντογάν εναντίον των διαδηλώσεων στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλες πόλεις της Τουρκίας. Εκφράζει την αλληλεγγύη του στο λαό και τη νεολαία της Τουρκίας, όπως επίσης και στο Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας που συμμετέχει ενεργά στις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη στάση της τουρκικής κυβέρνησης

Την αλληλεγγύη του στο λαό και τη νεολαία της Τουρκίας εκφράζει μεταξύ άλλων το ΚΚΕ σχολιάζοντας την καταστολή των διαδηλώσεων στην Τουρκία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το ΚΚΕ καταδικάζει την καταστολή και τον αυταρχισμό της τουρκικής κυβέρνησης Ερντογάν εναντίον των διαδηλώσεων στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλες πόλεις της Τουρκίας. Εκφράζει την αλληλεγγύη του στο λαό και τη νεολαία της Τουρκίας, όπως επίσης και στο Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας που συμμετέχει ενεργά στις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X