Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Το 90% των Ελλήνων ηθοποιών που βγήκαν στο εξωτερικό δεν κατάφεραν τίποτα»
Ο Νίκος Ορφανός συνάντησε τη Μυρτώ Κάζη και την κάμερα των "EveryDay Girls" του MTV. Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός για τον χώρο της υποκριτικής στην Ελλάδα: "Η φαντασία μας πάντα είναι ένα καταφύγιο, κάτι που μπορεί να μας ανανεώσει να μας δώσει δύναμη και βεβαίως είναι μια από τις πιο υποτιμημένες ικανότητες στην Ελλάδα. Η φαντασία είναι μια συγκλονιστική ικανότητα, αρκεί κανείς να μπορεί να την ελέγχει".Πάνω στο ίδιο θέμα ο Νίκος Ορφανός συμπλήρωσε: "Το 90% των Ελλήνων ηθοποιών που βγήκαν στο εξωτερικό δεν κατάφεραν τίποτα και το 90% έως 100% των ηθοποιών που θα βγουν έξω δεν θα καταφέρουν τίποτα, εκτός αν αποφασίσουν να πολιτογραφηθούν κανονικά και να ενταχθούν και να αγαπήσουν την κουλτούρα της νέας τους χώρας. Στη δουλειά μας είτε φεύγεις στο εξωτερικό μεταναστεύοντας, βρίζοντας δηλαδή, είτε επειδή έχεις κλείσει μια καλή δουλειά. Εγώ έχω ένα πρόβλημα, ενώ γνωρίζω πολύ καλά την αμερικανική κουλτούρα και γλώσσα, δεν μπορώ να είμαι σε ένα μέρος που δεν μου μιλούν ελληνικά. Μου αρέσει πολύ να μιλάω στη γλώσσα μου, να τη μελετάω και να εκφράζομαι σε αυτή. Άσε που έχω υποχρεώσεις εδώ. Έχω δύο γάτους που πρέπει να φροντίσω".ΠΗΓΗ: yupiii.gr

«Το 90% των Ελλήνων ηθοποιών που βγήκαν στο εξωτερικό δεν κατάφεραν τίποτα»

Ο Νίκος Ορφανός συνάντησε τη Μυρτώ Κάζη και την κάμερα των «EveryDay Girls» του MTV. Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός για τον χώρο της υποκριτικής στην Ελλάδα: «Η φαντασία μας πάντα είναι ένα καταφύγιο, κάτι που μπορεί να μας ανανεώσει να μας δώσει δύναμη και βεβαίως είναι μια από τις πιο υποτιμημένες ικανότητες στην Ελλάδα. Η φαντασία είναι μια συγκλονιστική ικανότητα, αρκεί κανείς να μπορεί να την ελέγχει».

Πάνω στο ίδιο θέμα ο Νίκος Ορφανός συμπλήρωσε: «Το 90% των Ελλήνων ηθοποιών που βγήκαν στο εξωτερικό δεν κατάφεραν τίποτα και το 90% έως 100% των ηθοποιών που θα βγουν έξω δεν θα καταφέρουν τίποτα, εκτός αν αποφασίσουν να πολιτογραφηθούν κανονικά και να ενταχθούν και να αγαπήσουν την κουλτούρα της νέας τους χώρας. Στη δουλειά μας είτε φεύγεις στο εξωτερικό μεταναστεύοντας, βρίζοντας δηλαδή, είτε επειδή έχεις κλείσει μια καλή δουλειά. Εγώ έχω ένα πρόβλημα, ενώ γνωρίζω πολύ καλά την αμερικανική κουλτούρα και γλώσσα, δεν μπορώ να είμαι σε ένα μέρος που δεν μου μιλούν ελληνικά. Μου αρέσει πολύ να μιλάω στη γλώσσα μου, να τη μελετάω και να εκφράζομαι σε αυτή. Άσε που έχω υποχρεώσεις εδώ. Έχω δύο γάτους που πρέπει να φροντίσω».

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X