Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εντοπίστηκε εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων
Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο Κουκάκι.Συνελήφθη άνδρας αιγυπτιακής υπηκοότητας, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, μαζί με δύο ομοεθνείς του που αναζητούνται, κατασκεύαζαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με τα οποία προμήθευαν αλλοδαπούς, έναντι χρηματικής αμοιβής, ύψους 1.000 έως 1.200 ευρώ προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδό τους από τα σημεία διαβατηριακού ελέγχου.Στο διαμέρισμα που διατηρούσαν στο Κουκάκι καθώς και στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαβατήρια διαφόρων χωρών, σφραγίδες αρχών, φωτογραφίες και πλήθος εγγράφων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Εντοπίστηκε εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο Κουκάκι.

Συνελήφθη άνδρας αιγυπτιακής υπηκοότητας, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, μαζί με δύο ομοεθνείς του που αναζητούνται, κατασκεύαζαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με τα οποία προμήθευαν αλλοδαπούς, έναντι χρηματικής αμοιβής, ύψους 1.000 έως 1.200 ευρώ προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδό τους από τα σημεία διαβατηριακού ελέγχου.

Στο διαμέρισμα που διατηρούσαν στο Κουκάκι καθώς και στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαβατήρια διαφόρων χωρών, σφραγίδες αρχών, φωτογραφίες και πλήθος εγγράφων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X