Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κλειστός και τη Δευτέρα ο ΧΥΤΑ Φυλής
Κλειστός θα παραμείνει και αύριο ο ΧΥΤΑ Φυλής, καθώς θα συνεχισθούν για τέταρτη ημέρα οι προσπάθειες ανεύρεσης του αλλοδαπού, που αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη και ο οποίος είχε εισέλθει παρανόμως στο χώρο απόθεσης απορριμμάτων. Οι έρευνες, στην αρχικά οριοθετημένη από την Ελληνική Αστυνομία ζώνη, ολοκληρώθηκαν σήμερα χωρίς αποτέλεσμα. Αύριο, θα συνεχισθούν σε άλλα σημεία που υποδείχθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία από ομοεθνή του αγνοουμένου, ο οποίος έκανε και την καταγγελία για την εξαφάνιση την περασμένη Πέμπτη. Ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής, Γ. Σγουρός δήλωσε αναφερόμενος στην απόφαση να παραμείνει και αύριο κλειστός ο ΧΥΤΑ: "Ζητάμε την κατανόηση των δημάρχων και των πολιτών που ο ΧΥΤΑ παραμένει κλειστός, αλλά το θέμα είναι ιδιαίτερα λεπτό και ανθρώπινο

Κλειστός και τη Δευτέρα ο ΧΥΤΑ Φυλής

Κλειστός θα παραμείνει και αύριο ο ΧΥΤΑ Φυλής, καθώς θα συνεχισθούν για τέταρτη ημέρα οι προσπάθειες ανεύρεσης του αλλοδαπού, που αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη και ο οποίος είχε εισέλθει παρανόμως στο χώρο απόθεσης απορριμμάτων.

Οι έρευνες, στην αρχικά οριοθετημένη από την Ελληνική Αστυνομία ζώνη, ολοκληρώθηκαν σήμερα χωρίς αποτέλεσμα. Αύριο, θα συνεχισθούν σε άλλα σημεία που υποδείχθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία από ομοεθνή του αγνοουμένου, ο οποίος έκανε και την καταγγελία για την εξαφάνιση την περασμένη Πέμπτη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής, Γ. Σγουρός δήλωσε αναφερόμενος στην απόφαση να παραμείνει και αύριο κλειστός ο ΧΥΤΑ: «Ζητάμε την κατανόηση των δημάρχων και των πολιτών που ο ΧΥΤΑ παραμένει κλειστός, αλλά το θέμα είναι ιδιαίτερα λεπτό και ανθρώπινο

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X