Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σκέφτονται μειώσεις
Η περσινή εικόνα των εξεδρών του γηπέδου Καραϊσκάκη έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που καταλαβαίνουν απόλυτα το τι περνάει ο απλός κόσμος σχετικά με τα οικονομικά του. Ήταν ένας από τους λόγους που οι εξέδρες δεν γέμιζαν πέρυσι, καθώς τέτοιες δύσκολες εποχές, είναι πολύ δύσκολο για τους περισσότερους να πάρουν την οικογένειά τους και να πάνε στο γήπεδο. Αξίζει να τονιστεί πως στην ΠΑΕ έχουν σκεφτεί όλες τις παραμέτρους και αυτό που προτίθενται να κάνουν, είναι να μειώσουν και μάλιστα, αρκετά τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, προκειμένου να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους... Από εκεί και πέρα, ακόμα ένα σημείο στο οποίο θα πρέπει αν σταθούμε, είναι το γεγονός πως αυτοί που αγοράζουν διαρκείας από το 2004 θα έχουν έξτρα μείωση 10%, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν σαν μπόνους ακόμα 10%.

Σκέφτονται μειώσεις

Η περσινή εικόνα των εξεδρών του γηπέδου Καραϊσκάκη έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που καταλαβαίνουν απόλυτα το τι περνάει ο απλός κόσμος σχετικά με τα οικονομικά του. Ήταν ένας από τους λόγους που οι εξέδρες δεν γέμιζαν πέρυσι, καθώς τέτοιες δύσκολες εποχές, είναι πολύ δύσκολο για τους περισσότερους να πάρουν την οικογένειά τους και να πάνε στο γήπεδο.

Αξίζει να τονιστεί πως στην ΠΑΕ έχουν σκεφτεί όλες τις παραμέτρους και αυτό που προτίθενται να κάνουν, είναι να μειώσουν και μάλιστα, αρκετά τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, προκειμένου να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους…

Από εκεί και πέρα, ακόμα ένα σημείο στο οποίο θα πρέπει αν σταθούμε, είναι το γεγονός πως αυτοί που αγοράζουν διαρκείας από το 2004 θα έχουν έξτρα μείωση 10%, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν σαν μπόνους ακόμα 10%.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X