Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αστεγος βρέθηκε νεκρός στο Κερατσίνι
Στην Ελλάδα της οικονομικής ύφεσης, των μνημονίων και της κοινωνικής αποσύνθεσης, νέοι άνθρωποι φεύγουν από την ζωή, μόνοι, αβοήθητοι, μακριά από το βλέμμα της κοινωνίας. Η είδηση ότι ένας άνδρας ηλικίας μεταξύ 35 και 40 ετών βρέθηκε νεκρός σε ημιτελές κτίσμα στο Κερατσίνι, παρά την κρίση που βιώνουμε, συγκλονίζει. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για άστεγο, ο οποίος σύμφωνα με τους περίοικους χρησιμοποιούσε τον συγκεκριμένο χώρο ως κατάλυμα από τον περασμένο Αύγουστο. Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής Κερατσινίου με τον αντιδήμαρχο Ν. Οικονομάκη να δηλώνει: "Προσωπικά νιώθω οδύνη γι αυτήν την απώλεια. Το γεγονός ότι συνάνθρωποί μας έχουν φθάσει σε αυτό το σημείο εξαθλίωσης, είναι θέμα σοβαρό και μας αφορά όλους

Αστεγος βρέθηκε νεκρός στο Κερατσίνι

Στην Ελλάδα της οικονομικής ύφεσης, των μνημονίων και της κοινωνικής αποσύνθεσης, νέοι άνθρωποι φεύγουν από την ζωή, μόνοι, αβοήθητοι, μακριά από το βλέμμα της κοινωνίας.

Η είδηση ότι ένας άνδρας ηλικίας μεταξύ 35 και 40 ετών βρέθηκε νεκρός σε ημιτελές κτίσμα στο Κερατσίνι, παρά την κρίση που βιώνουμε, συγκλονίζει. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για άστεγο, ο οποίος σύμφωνα με τους περίοικους χρησιμοποιούσε τον συγκεκριμένο χώρο ως κατάλυμα από τον περασμένο Αύγουστο.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής Κερατσινίου με τον αντιδήμαρχο Ν. Οικονομάκη να δηλώνει: «Προσωπικά νιώθω οδύνη γι αυτήν την απώλεια. Το γεγονός ότι συνάνθρωποί μας έχουν φθάσει σε αυτό το σημείο εξαθλίωσης, είναι θέμα σοβαρό και μας αφορά όλους

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X