Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τέσσερις νεκροί από τις πλημμύρες στην κεντρική Ευρώπη
Οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από τις κατακλυσμιαίες βροχές σε πολλές χώρες της κεντρικής Ευρώπης προκάλεσαν τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, ενώ τουλάχιστον οκτώ είναι οι αγνοούμενοι. Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.Η Αυστρία, η Γερμανία και η Τσεχία έστειλαν στρατιωτικές μονάδες για να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις αρωγής έπειτα από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις που έπληξαν πολλές περιοχές.Ο Δούναβης πλημμύρισε στη Βαυαρία και δεκάδες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού. Εκατοντάδες δρόμοι και οι σιδηροδρομικές γραμμές έχουν κοπεί στη Γερμανία, την Αυστρία και την Τσεχία και σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί σχεδόν ολόκληρη ηη Βοημία, καθώς και ε περιοχές της Γερμανίας.Η κατάσταση είναι ανησυχητική στην Πράγα, όπου έχουν στηθεί πρόχειρα φράγματα στον ποταμό Μολδάβα που διασχίζει την πόλη, ενώ έχουν κλείσει οκτώ σταθμοί του μετρό και ένα νοσοκομείο εκκενώθηκε χθες το απόγευμα.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Τσεχία

Τέσσερις νεκροί από τις πλημμύρες στην κεντρική Ευρώπη

Οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από τις κατακλυσμιαίες βροχές σε πολλές χώρες της κεντρικής Ευρώπης προκάλεσαν τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, ενώ τουλάχιστον οκτώ είναι οι αγνοούμενοι. Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Η Αυστρία, η Γερμανία και η Τσεχία έστειλαν στρατιωτικές μονάδες για να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις αρωγής έπειτα από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις που έπληξαν πολλές περιοχές.

Ο Δούναβης πλημμύρισε στη Βαυαρία και δεκάδες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού. Εκατοντάδες δρόμοι και οι σιδηροδρομικές γραμμές έχουν κοπεί στη Γερμανία, την Αυστρία και την Τσεχία και σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί σχεδόν ολόκληρη ηη Βοημία, καθώς και ε περιοχές της Γερμανίας.

Η κατάσταση είναι ανησυχητική στην Πράγα, όπου έχουν στηθεί πρόχειρα φράγματα στον ποταμό Μολδάβα που διασχίζει την πόλη, ενώ έχουν κλείσει οκτώ σταθμοί του μετρό και ένα νοσοκομείο εκκενώθηκε χθες το απόγευμα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Τσεχία

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X