Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Ο στοματικός έρωτας μου προκάλεσε τον καρκίνο»
Πριν από τρία χρόνια το Hollywood είχε συγκλονιστεί από την είδηση ότι ο Michael Douglas πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα. Τότε μάλιστα οι γιατροί είχαν επισημάνει την κρισιμότητα της κατάστασής του ηθοποιού, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση. Σήμερα όμως ο Michael Douglas έρχεται να μας σοκάρει για μια ακόμα φορά, αποκαλύπτοντας ότι για τον καρκίνο του δεν ευθύνονται ούτε τα τσιγάρα, ούτε τα ποτά. Σε μια ειλικρινή συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian ο γνωστός ηθοποιός αφοπλίζει με την απάντησή του στην ερώτηση αν θεωρεί υπεύθυνο για την ασθένειά του το τσιγάρο και το ποτό. "Όχι δεν τα θεωρώ υπεύθυνα. Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα όγκο (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η αιδιολειξία. Ναι, πρόκειται για μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια

«Ο στοματικός έρωτας μου προκάλεσε τον καρκίνο»

Πριν από τρία χρόνια το Hollywood είχε συγκλονιστεί από την είδηση ότι ο Michael Douglas πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα. Τότε μάλιστα οι γιατροί είχαν επισημάνει την κρισιμότητα της κατάστασής του ηθοποιού, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση.

Σήμερα όμως ο Michael Douglas έρχεται να μας σοκάρει για μια ακόμα φορά, αποκαλύπτοντας ότι για τον καρκίνο του δεν ευθύνονται ούτε τα τσιγάρα, ούτε τα ποτά.

Σε μια ειλικρινή συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian ο γνωστός ηθοποιός αφοπλίζει με την απάντησή του στην ερώτηση αν θεωρεί υπεύθυνο για την ασθένειά του το τσιγάρο και το ποτό.

«Όχι δεν τα θεωρώ υπεύθυνα. Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα όγκο (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η αιδιολειξία. Ναι, πρόκειται για μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X