Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ανθρωπος του Ομπάμα στην Αθήνα
Στο τέλος του μήνα φτάνει στην Αθήνα ο Αμερικανός βοηθός υπουργός Άμυνας Ντέρεκ Σολέ ο οποίος πρόσφατα είχε συνομιλία με την συγκεκριμένη αφορμή- με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο. Ο Σολέ, όπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός θεωρείται πρόσωπο εμπιστοσύνης του Μπαράκ Ομπάμα, καθώς ήταν από τα βασικά στελέχη της πρώτης προεκλογικής του εκστρατείας. Παράμεινε μάλιστα στη θέση του παρότι ο πολιτικός του προϊστάμενος άλλαξε. Οσο για την ατζέντα των συζητήσεων αναμένεται να περιλαμβάνει την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία, την ελληνοαμερικανική στρατιωτική συνεργασία και φυσικά το Αιγαίο και τα Ελληνοτουρκικά. ΠΗΓΗ: Τα Νέα

Ανθρωπος του Ομπάμα στην Αθήνα

Στο τέλος του μήνα φτάνει στην Αθήνα ο Αμερικανός βοηθός υπουργός Άμυνας Ντέρεκ Σολέ ο οποίος πρόσφατα είχε συνομιλία –με την συγκεκριμένη αφορμή- με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Ο Σολέ, όπως αναφέρει ο “Μικροπολιτικός” θεωρείται πρόσωπο εμπιστοσύνης του Μπαράκ Ομπάμα, καθώς ήταν από τα βασικά στελέχη της πρώτης προεκλογικής του εκστρατείας. Παράμεινε μάλιστα στη θέση του παρότι ο πολιτικός του προϊστάμενος άλλαξε.

Οσο για την ατζέντα των συζητήσεων αναμένεται να περιλαμβάνει την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία, την ελληνοαμερικανική στρατιωτική συνεργασία και φυσικά το Αιγαίο και τα Ελληνοτουρκικά.

ΠΗΓΗ: Τα Νέα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X