Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Aκύρωσαν μια πτήση με αεροσκάφος Dreamliner
Η ιαπωνική αεροπορική εταιρεία Japan Airlines Co ανακοίνωσε ότι ακύρωσε την προγραμματισμένη για την Κυριακή πτήση ενός αεροσκάφους Dreamliner 787, αφού μηχανικοί εντόπισαν έναν ελαττωματικό αισθητήρα πίεσης σε μία από τις πρόσφατα ενισχυμένες μπαταρίες λιθίου-ιόντων. Η εταιρία αντικατέστησε το 787 με ένα παλαιότερο 767.Το αεροσκάφος της Boeing είναι ένα από τα 50 Dreamliner που βρίσκονται προσεδαφισμένα για τουλάχιστον 3 μήνες, εξαιτίας προβλήματος που είχε εντοπιστεί στις μπαταρίες του αεροπλάνου. Η Boeing κατάφερε να πάρει την έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές προκειμένου να ανανεώσει το σύστημα των μπαταριών που περιβάλλει τις κυψέλες λιθίου-ιόντων.Το πρόβλημα που διαπιστώθηκε στην χθεσινή πτήση με δρομολόγιο Τόκιο-Πεκίνο, προκλήθηκε από ταινία που λανθασμένα είχε παραμείνει πάνω από τον αισθητήρα πίεσης, όταν οι μηχανικοί της Boeing είχαν εγκαταστήσει τη νέα μπαταρία, ανακοίνωσε η Japan Airlines σε δελτίο Τύπου. Αυτό δεν είχε ως αποτέλεσμα να προκύψει κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.Το περιστατικό, αν και ήσσονος σημασίας, προέκυψε λίγο αφότου η αεροπορική εταιρία επανέφερε τα αεροσκάφη τύπου Dreamliner στο στόλο της και ίσως εγείρει για μια ακόμη φορά τις ανησυχίες των ταξιδιωτών.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Aκύρωσαν μια πτήση με αεροσκάφος Dreamliner

Η ιαπωνική αεροπορική εταιρεία Japan Airlines Co ανακοίνωσε ότι ακύρωσε την προγραμματισμένη για την Κυριακή πτήση ενός αεροσκάφους Dreamliner 787, αφού μηχανικοί εντόπισαν έναν ελαττωματικό αισθητήρα πίεσης σε μία από τις πρόσφατα ενισχυμένες μπαταρίες λιθίου-ιόντων. Η εταιρία αντικατέστησε το 787 με ένα παλαιότερο 767.

Το αεροσκάφος της Boeing είναι ένα από τα 50 Dreamliner που βρίσκονται προσεδαφισμένα για τουλάχιστον 3 μήνες, εξαιτίας προβλήματος που είχε εντοπιστεί στις μπαταρίες του αεροπλάνου. Η Boeing κατάφερε να πάρει την έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές προκειμένου να ανανεώσει το σύστημα των μπαταριών που περιβάλλει τις κυψέλες λιθίου-ιόντων.

Το πρόβλημα που διαπιστώθηκε στην χθεσινή πτήση με δρομολόγιο Τόκιο-Πεκίνο, προκλήθηκε από ταινία που λανθασμένα είχε παραμείνει πάνω από τον αισθητήρα πίεσης, όταν οι μηχανικοί της Boeing είχαν εγκαταστήσει τη νέα μπαταρία, ανακοίνωσε η Japan Airlines σε δελτίο Τύπου. Αυτό δεν είχε ως αποτέλεσμα να προκύψει κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.

Το περιστατικό, αν και ήσσονος σημασίας, προέκυψε λίγο αφότου η αεροπορική εταιρία επανέφερε τα αεροσκάφη τύπου Dreamliner στο στόλο της και ίσως εγείρει για μια ακόμη φορά τις ανησυχίες των ταξιδιωτών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X