Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Επιχειρηματίας ετών 15!
Η 15χρονη Madison Robinson από το Houston έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μεγάλων και μικρών με τις παιδικές σαγιονάρες θαλάσσης που σχεδιάζει.Όλα ξεκίνησαν όταν η Madison ήταν 8 ετών και ο πατέρας της Dan παρατήρησε πως είχε ταλέντο στο σχέδιο. Τα χρόνια που ακολούθησαν τη βοήθησε να μετατρέψει τα σχέδια της σε προϊόν. Και τώρα πια με τη χρηματοδότηση συγγενών και φίλων, οι σαγιονάρες της 15χρονης διατίθενται σε 60 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και πωλούνται περίπου 20 δολάρια το ζευγάρι.Η Madison μόνο το 2012 πούλησε πάνω από 60.000 κάνοντας τζίρο 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων.Το επιχειρηματικό δαιμόνιο της μικρής όμως δεν σταματά εδώ. Το 2011 έβαλε διασημότητες να υπογράψουν 300 ζευγάρια από τις σαγιονάρες της, τις οποίες πούλησε για φιλανθρωπικό σκοπό.Να σημειωθεί ότι πρόσφατα η Madison Robinson μετέφερε την επιχειρηματική της δραστηριότητα και στο διαδίκτυο (www.FlipFlopShops.com).ΠΗΓΗ: yahoo.com

Επιχειρηματίας ετών 15!

Η 15χρονη Madison Robinson από το Houston έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μεγάλων και μικρών με τις παιδικές σαγιονάρες θαλάσσης που σχεδιάζει.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Madison ήταν 8 ετών και ο πατέρας της Dan παρατήρησε πως είχε ταλέντο στο σχέδιο. Τα χρόνια που ακολούθησαν τη βοήθησε να μετατρέψει τα σχέδια της σε προϊόν. Και τώρα πια με τη χρηματοδότηση συγγενών και φίλων, οι σαγιονάρες της 15χρονης διατίθενται σε 60 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και πωλούνται περίπου 20 δολάρια το ζευγάρι.

Η Madison μόνο το 2012 πούλησε πάνω από 60.000 κάνοντας τζίρο 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο της μικρής όμως δεν σταματά εδώ. Το 2011 έβαλε διασημότητες να υπογράψουν 300 ζευγάρια από τις σαγιονάρες της, τις οποίες πούλησε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα η Madison Robinson μετέφερε την επιχειρηματική της δραστηριότητα και στο διαδίκτυο (www.FlipFlopShops.com).

ΠΗΓΗ: yahoo.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X