Του πέρασε ο έρωτας του Ashton;

Στο Λονδίνο βρίσκονται Ashton Kutcher και Mila Kunis. Το ζευγάρι αποφάσισε να απολαύσει το δείπνο του σε κεντρικό εστιατόριο, αλλά όταν βγήκε για να γυρίσει στο ξενοδοχείο έδειχναν και οι δύο σκεπτικοί και θλιμμένοι.

Μάλιστα, για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από την Demi Moore ο Ashton έδειχνε τόσο μελαγχολικός και αγέλαστος. Πάντα απολαμβάνοντας τις στιγμές του μακριά από τους παπαράτσι, μπορεί να ήταν σοβαρός και απόμακρος αλλά όχι με τόσο θλιμμένο βλέμμα. Η Mila φαινόταν ιδιαίτερα απόμαρκη και ο Αshton κοιτούσε από το παράθυρο σαν χαμένος, ενώ και οι δυο τους κάθονταν μακριά ο ένας από τον άλλο μέσα στο ταξί. Σαν να έχουν μαζευτεί πολλά σύννεφα στον παράδεισό τους!

Ίσως να φταίει ότι περνούν πολλές μέρες μακριά ο ένας από τον άλλο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς ιδίως η Mila γυρίζει όλο τον κόσμο για τα γυρίσματα των ταινιών όπου πρωταγωνιστεί, ενώ ο Ashton έχει έδρα του το Λος Άντζελες. Από την άλλη μπορεί να είναι και στεναχωρεμένοι καθώς σύντομα εκείνος πρέπει να επιστρέψει στις ΗΠΑ και θα χωρίσουν και πάλι για αρκετό χρονικό διάστημα. Πάντως, ας σημειωθεί ότι το προηγούμενιο βράδυ ήταν και οι δύο πιο χαμογελαστοί και εθεάθησαν να περπατούν χέρι χέρι στους δρόμυος του Λονδίνου.

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Σχετικά άρθρα