Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πρόταση γάμου… με Google Glasses!
Στο παρελθόν έχουμε δει πολλές και διάφορες πρωτότυπες προτάσεις γάμου με επιρροές από την τεχνολογία (Super Mario, Twitter, StumbleUpon κ.α.) οπότε έφτασε δικαίως η σειρά των Google Glasses. Στο παρακάτω βίντεο διάρκειας 26 με τίτλο "She said yes #throughglass", ο Breon Nagy ζητά από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί απαθανατίζοντας τη συγκινητική στιγμή με τα Google Glasses του. Η πρόταση γάμου έλαβε χώρα στο Leeds Castle της Αγγλίας και συνοδεύτηκε από δαχτυλίδι και τα εξής λόγια: "Αν ήσουν η βασίλισσά μου, θα σου αγόραζα ένα εκατομμύριο κάστρα. Ας ξεκινήσουμε την περιπέτεια μας μαζί. Θα με παντρευτείς;" Ρομαντικό ή αδιάφορο ο Breon Nagy είναι πολύ χαρούμενος που θα κρατήσει αυτή τη στιγμή αποτυπωμένη για πάντα.

Πρόταση γάμου… με Google Glasses!

Στο παρελθόν έχουμε δει πολλές και διάφορες πρωτότυπες προτάσεις γάμου με επιρροές από την τεχνολογία (Super Mario, Twitter, StumbleUpon κ.α.) οπότε έφτασε δικαίως η σειρά των Google Glasses. Στο παρακάτω βίντεο διάρκειας 26" με τίτλο «She said yes #throughglass», ο Breon Nagy ζητά από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί απαθανατίζοντας τη συγκινητική στιγμή με τα Google Glasses του.

Η πρόταση γάμου έλαβε χώρα στο Leeds Castle της Αγγλίας και συνοδεύτηκε από δαχτυλίδι και τα εξής λόγια:

«Αν ήσουν η βασίλισσά μου, θα σου αγόραζα ένα εκατομμύριο κάστρα. Ας ξεκινήσουμε την περιπέτεια μας μαζί. Θα με παντρευτείς;»

Ρομαντικό ή αδιάφορο ο Breon Nagy είναι πολύ χαρούμενος που θα κρατήσει αυτή τη στιγμή αποτυπωμένη για πάντα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X