Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η 2η μεταγραφή του ΠΑΟ
«Κλεισμένη» μεταγραφή πρέπει να θεωρείται για τον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Μπεργκ. Μετά τον Εμίρ Μπαϊράμι, οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν με έναν ακόμα Σουηδό παίκτη.Τις τελευταίες ημέρες οι συζητήσεις με τον Μπεργκ πήγαν πολύ καλά. Τόσο που οι Πράσινοι έχουν στείλει στον παίκτη εισιτήρια για Αθήνα για την προσεχή Δευτέρα 10 Ιουνίου! Και αυτό για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.Θα μεσολαβήσει ένα ταξίδι του Γιάννη Αναστασίου για να εξασφαλίσει το «ΟΚ» από το Αμβούργου όπου ανήκει ο Μπεργκ και μια συνάντηση του προπονητή του Παναθηναϊκού με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Αναστασίου θέλει να κερδίσει τον ποδοσφαιριστή. Παρότι υπάρχει συμφωνία που προέκυψε μέσα από τις συνομιλίες του Νίκου Νταμπίζα με τον μάνατζερ του Μπεργκ, ο Αναστασίου κρίνει σκόπιμο να τον δει ο ίδιος από κοντά για να του εξηγήσει πόσο σημαντικό τον θεωρεί στο «χτίσιμο» του νέου Παναθηναϊκού.

Η 2η μεταγραφή του ΠΑΟ

«Κλεισμένη» μεταγραφή πρέπει να θεωρείται για τον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Μπεργκ. Μετά τον Εμίρ Μπαϊράμι, οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν με έναν ακόμα Σουηδό παίκτη.

Τις τελευταίες ημέρες οι συζητήσεις με τον Μπεργκ πήγαν πολύ καλά. Τόσο που οι Πράσινοι έχουν στείλει στον παίκτη εισιτήρια για Αθήνα για την προσεχή Δευτέρα 10 Ιουνίου! Και αυτό για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Θα μεσολαβήσει ένα ταξίδι του Γιάννη Αναστασίου για να εξασφαλίσει το «ΟΚ» από το Αμβούργου όπου ανήκει ο Μπεργκ και μια συνάντηση του προπονητή του Παναθηναϊκού με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Αναστασίου θέλει να κερδίσει τον ποδοσφαιριστή. Παρότι υπάρχει συμφωνία που προέκυψε μέσα από τις συνομιλίες του Νίκου Νταμπίζα με τον μάνατζερ του Μπεργκ, ο Αναστασίου κρίνει σκόπιμο να τον δει ο ίδιος από κοντά για να του εξηγήσει πόσο σημαντικό τον θεωρεί στο «χτίσιμο» του νέου Παναθηναϊκού.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X