Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πώς θα κινηθούν τις επόμενες μέρες τα μέσα μαζικής μεταφοράς
Πώς θα κινηθούν τις επόμενες μέρες τα μέσα μαζικής μεταφοράς thumbnail

Πώς θα κινηθούν τις επόμενες μέρες τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Από την Τρίτη ξεκινούν τις κινητοποιήσεις κόντρα στη συμφωνία με τους δανειστές οι οδηγοί των λεωφορείων στην Αθήνα, οι οποίοι προγραμματίζουν στάσεις εργασίας μέχρι και την Πέμπτη.

Στάση εργασίας την Τρίτη και σε τρένα και Προαστιακό, λόγω του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στο Άδενδρο.

Την Τετάρτη, μέρα γενικής απεργίας, θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό και τις αεροπορικές πτήσεις, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα και ο Προαστιακός.

Την Τρίτη

Η στάση εργασίας στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως τις 16:00.

Οι εργαζόμενοι σε τρένα και Προαστιακό ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 09.30 έως τις 16.30, σε ένδειξη σε σεβασμού προς τα θύματα του δυστυχήματος στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

Δεμένα τα πλοία.

Την Τετάρτη

Στα λεωφορεία η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, οι συρμοί θα κινούνται κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου να μπορούν να μεταβούν οι απεργοί στις συγκεντρώσεις.

Τα τρόλεϊ θα μείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8.30 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Λόγω 4ωρης στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, ενώ θα τροποποιηθούν και οι ώρες αναχώρησης και άφιξης πολλών ακόμη πτήσεων που είναι προγραμματισμένες πριν και μετά τη στάση εργασίας. Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν αεροπορικώς καλό θα είναι να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία. 

Δεμένα τα πλοία.

Την Πέμπτη

Στάση εργασίας στα λεωφορεία της Αθήνας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.


Πηγή:in.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X