Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 16 Μαΐου
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 16 Μαΐου  thumbnail

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 16 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου τη σημερινή μέρα, κάνοντάς σε κοινωνικό και δημοφιλή ανάμεσα σε φίλους. Οι νέες γνωριμίες πολλαπλασιάζονται και αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από τον κοινωνικό σου περίγυρο, σήμερα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις μεταξύ σας. Το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή παρακινεί τους δεσμευμένους να θέσουν νέες προτεραιότητες μέσα στη σχέση. 


ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή από το ζώδιό σου τη σημερινή μέρα, μια όψη που σε ωθεί σε αποφάσεις και ανακοινώσεις. Μετά από ένα διάστημα περισυλλογής και σημαντικών αναθεωρήσεων, φαίνεται πως προχωράς παρακάτω με το ταίρι σου ή, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, πως επιλέγεις υποψηφίους συντρόφους, με καινούρια πλέον κριτήρια… 


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο τη σημερινή μέρα και σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου, μια όψη που ίσως να σε ωθήσει να δεις κάποια πράγματα από διαφορετική σκοπιά στα αισθηματικά σου, ώστε να λάβεις και τις ανάλογες αποφάσεις. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι είναι πιθανό να έχουν προγραμματίσει ένα ταξίδι αναψυχής, που θα τους αναζωογονήσει. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 8ο ηλιακό σου οίκο τη σημερινή μέρα, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα συμβίωσης. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο φανερώνει πως ίσως να τροποποιείς κάποια σχέδια που είχατε κάνει με το σύντροφό σου για το κοινό σας μέλλον, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, αφήνεις πίσω σου ιστορίες από το παρελθόν, για να υποδεχθείς καινούριες… 


ΛΕΩΝ: Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου απέναντι από το δικό σου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κάποιες εξελίξεις στη ζωή του συντρόφου σου ενδεχομένως να αλλάζουν την πορεία της σχέσης σας ή ίσως κάποιες αλλαγές που αφορούν τη δική σου επαγγελματική ζωή να επηρεάζουν άμεσα τις συνθήκες που υπάρχουν τώρα στο δεσμό σου. Σε κάθε περίπτωση, καλωσόρισε την αλλαγή χωρίς φόβο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο, σε καλούν να εστιάσεις στο μέλλον σου και σε τρόπους μέσα από τους οποίους θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Καλό είναι να επανεξετάσεις κάποια πράγματα για την πορεία που θέλεις να ακολουθήσει η δεσμός σου ή η σχέση σου με ένα πρόσωπο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σου. 


ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Υδροχόου τη σημερινή μέρα, στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά το φλερτ και τη διασκέδαση. Είναι μια ιδανική βραδιά για να βγεις έξω και να γνωρίσεις νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους, ακόμη και να υποδεχθείς ένα νέο έρωτα στη ζωή σου. Οι δεσμευμένοι ας οργανώσουν μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι τους… 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και στο ηλιακό σου ναδίρ στρέφει την προσοχή σου στο παρελθόν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, σε παρακινεί να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για παλιές σου σχέσεις, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν την ασφάλεια μέσα στη σχέση σου, τόσο την οικονομική, όσο και τη συναισθηματική.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου τη σημερινή μέρα και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Είναι η ιδανική μέρα για να οργανώσεις μία όμορφη εκδρομή με το ταίρι σου ή, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια ευχάριστη έξοδο με φίλους, η οποία θα εμπεριέχει νέες γνωριμίες και ερωτικές ευκαιρίες. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σε καλεί να στρέψεις την προσοχή σου στις προσωπικές σου ανάγκες και προτεραιότητες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο, φανερώνει την ανάγκη σου να ερωτευτείς και να φλερτάρεις, ώστε να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους ίσως θελήσεις να εκφράσεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου για αυτά που ζητάς να λάβεις μέσα στη σχέση σας. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου τη σημερινή μέρα, θέτοντας ως προτεραιότητα συναισθηματικά ζητήματα. Γίνεσαι πιο τρυφερός και προσιτός προς το ταίρι σου, ενώ η βραδιά είναι ιδανική για να οργανώσεις μία ρομαντική δραστηριότητα. Οι αδέσμευτοι ίσως νιώσουν μια νοσταλγία για το παρελθόν, κάτι που θα τους ωθήσει να επικοινωνήσουν με έναν παλιό τους σύντροφο… 


ΙΧΘΕΙΣ: Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου από σήμερα το απόγευμα, μια θέση που σε καλεί να χαλαρώσεις και να αφεθείς σε όμορφες στιγμές παρέα με το ταίρι σου και με φίλους. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή σε ωθεί σε έναν απολογισμό και σε παρακινεί να κάνεις καινούρια όνειρα για το ερωτικό σου μέλλον.


πηγή: http://www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X