Χοιρινό σαβόρε

<p><strong>Υλικά</strong></p>
<p>50 γρ. χοιρινό κρέας κόντρα ξεκοκαλισμένο, κομμένο σε λεπτές φέτος</p>
<p><span class="text">λίγο αλεύρι για το πανάρισμα</span></p>
<p><span class="text">1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο</span></p>
<p><span class="text">δεντρολίβανο φρέσκο, για το γαρνίρισμα</span></p>
<p><span class="text">1 κουτ. γλυκού σκόρδο ψιλοκομμένο</span></p>
<p><span class="text">2 κουτ.σούπας ξίδι μπαλσάμικο</span></p>
<p>1/2 φλιτζάνι βοδινός ζωμός συμπυκνωμένος (ντεμί-γκλάς)</p>
<p><span class="text">αλάτι</span></p>
<p><span class="text">πιπέρι</span></p>
<p><span class="text"><br /></span></p>
<p><strong>Εκτέλεση</strong></p>
<p>Πανάρουμε το χοιρινό αφού το έχουμε αλατοπιπερώσει και το τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, προσθέτουμε το αφυδατωμένο δεντρολίβανο και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για ένα λεπτό.</p>
<p>Σβήνουμε με το Βαλσάμικο και στην συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό του κοτόπουλο και την Ντεμι-γκλας.</p>
<p>Όταν η σάλτσα δέσει, σερβίρουμε συνοδεύοντας με <a href="http://www.mamapeinao.gr/syntages/329-%CE%A0%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82" target="_blank"><span>πουρέ πατάτας</span></a> και γαρνίρουμε με το φρέσκο δεντρολίβανο.</p>
<p> </p>
<p>Συνταγή: Παναγιώτης Παπανικολάου</p>
<p>ΠΗΓΗ <a href="http://www.mamapeinao.gr/" target="_blank">http://www.mamapeinao.gr/</a></p>

Σχετικά άρθρα