Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Mercedes E-Class Cabrio: Πολυτέλεια και δύναμη
Του ΣΠΥΡΟΥ ΡΕΚΚΑΤώρα που οι Γερμανοί αποφάσισαν να βοηθήσουν τον Νότο, πήρα θάρρος και άρχισα να σκέπτομαι ποια ακριβά αυτοκίνητα θα ήθελα να οδηγήσω. Στη δική μου λίστα έβαλα σε εξέχουσα θέση την ανανεωμένη Mercedes E-Class Cabrio, ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της ανοικτής οροφής.Το κύριο χαρακτηριστικό στην εμφάνισή της είναι το μπροστινό μέρος, με νέους προβολείς, οι οποίοι είναι πλέον ενιαίοι και ενσωματώνουν όλες τις φωτιστικές λειτουργίες. Οι προβολείς είναι εφοδιασμένοι με αντιθαμβωτικά φώτα LED (βασικός εξοπλισμός). Η τεχνολογία full LED διατίθεται για πρώτη φορά στην κατηγορία (προαιρετικά). Νέοι εμπρός προφυλακτήρες με πιο έντονο σχήμα V και μεγάλοι αεραγωγοί ενισχύουν τον δυναμισμό του αυτοκίνητου.Ακόμη ένα χαρακτηριστικό αυτού του πισωκίνητου αυτοκινήτου είναι η μυώδης πίσω πλευρά. Νέα πίσω φωτιστικά σώματα και ένας φαρδύς προφυλακτήρας με σχεδιασμό "πτέρυγας

Mercedes E-Class Cabrio: Πολυτέλεια και δύναμη

Του ΣΠΥΡΟΥ ΡΕΚΚΑ

Τώρα που οι Γερμανοί αποφάσισαν να βοηθήσουν τον Νότο, πήρα θάρρος και άρχισα να σκέπτομαι ποια ακριβά αυτοκίνητα θα ήθελα να οδηγήσω. Στη δική μου λίστα έβαλα σε εξέχουσα θέση την ανανεωμένη Mercedes E-Class Cabrio, ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της ανοικτής οροφής.

Το κύριο χαρακτηριστικό στην εμφάνισή της είναι το μπροστινό μέρος, με νέους προβολείς, οι οποίοι είναι πλέον ενιαίοι και ενσωματώνουν όλες τις φωτιστικές λειτουργίες. Οι προβολείς είναι εφοδιασμένοι με αντιθαμβωτικά φώτα LED (βασικός εξοπλισμός). Η τεχνολογία full LED διατίθεται για πρώτη φορά στην κατηγορία (προαιρετικά). Νέοι εμπρός προφυλακτήρες με πιο έντονο σχήμα V και μεγάλοι αεραγωγοί ενισχύουν τον δυναμισμό του αυτοκίνητου.

Ακόμη ένα χαρακτηριστικό αυτού του πισωκίνητου αυτοκινήτου είναι η μυώδης πίσω πλευρά. Νέα πίσω φωτιστικά σώματα και ένας φαρδύς προφυλακτήρας με σχεδιασμό «πτέρυγας

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X