Μους τόνου thumbnail

Μους τόνου

Υλικά
2 τενεκεδάκια τόνο σε λάδι, στραγγισμένο
80 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 φακελάκια ζελατίνη διαλυμένη σε 4 κουταλιές ζεματιστό νερό
80 γρ. φρέσκο χυμό λεμόνι
450 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
½ ποτήρι ψιλοκομμένο μαϊντανό


Θα χρειαστούμε μια μακρόστενη φόρμα διαστάσεων περίπου 7×23 εκ. στρωμένη με μεμβράνη. Βάζουμε αρκετή για να καλυφθεί καλά όλη η φόρμα.


Εκτέλεση
1. Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε το μείγμα στη φόρμα στρωμένη με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τρεις ώρες τουλάχιστον μέχρι να πήξει.
2. Όταν το μους πήξει, το αναποδογυρίζουμε προσεκτικά στην πιατέλα σερβιρίσματος και σερβίρουμε σε φρυγανιές ή φρέσκο μαύρο ψωμί.


 



ΠΗΓΗ http://www.athenarecipes.com/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X