Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Υπέγραψε στον Ολυμπιακό
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα της η Γεωργία Λαμπρούση. Η διεθνής μπλοκέρ αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Κηφισιάς και στις πρώτες τις δηλώσεις εμφανίστηκε ικανοποιημένη από τη μεταγραφή της στον Ολυμπιακό. «Πρόκειται για ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου. Είναι αυτονόητο ότι είμαι χαρούμενη αλλά ταυτόχρονα και αγχωμένη. Ανήκω πλέον, σε έναν σύλλογο με τεράστια ιστορία, στην νταμπλούχο ομάδα και του δικού μας αθλήματος», ανέφερε αρχικά στο olympiacos.org η παίκτρια, για να καταλήξει. «Θέλω το άγχος μου να είναι εποικοδομητικό και να μετατραπεί σε πολλή ενέργεια για ακόμη περισσότερη δουλειά, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη τους και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον Ηρακλή Κηφισιάς για όλα όσα μου πρόσφερε στην εξέλιξη της καριέρας μου». Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτησής της Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη βολεϊμπολίστρια Γεωργία Λαμπρούση.

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα της η Γεωργία Λαμπρούση. Η διεθνής μπλοκέρ αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Κηφισιάς και στις πρώτες τις δηλώσεις εμφανίστηκε ικανοποιημένη από τη μεταγραφή της στον Ολυμπιακό.

«Πρόκειται για ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου. Είναι αυτονόητο ότι είμαι χαρούμενη αλλά ταυτόχρονα και αγχωμένη. Ανήκω πλέον, σε έναν σύλλογο με τεράστια ιστορία, στην νταμπλούχο ομάδα και του δικού μας αθλήματος», ανέφερε αρχικά στο olympiacos.org η παίκτρια, για να καταλήξει.

«Θέλω το άγχος μου να είναι εποικοδομητικό και να μετατραπεί σε πολλή ενέργεια για ακόμη περισσότερη δουλειά, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη τους και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον Ηρακλή Κηφισιάς για όλα όσα μου πρόσφερε στην εξέλιξη της καριέρας μου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτησής της

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη βολεϊμπολίστρια Γεωργία Λαμπρούση.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X