Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 18 Μαΐου
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 18 Μαΐου thumbnail

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 18 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα βρίσκεται υπό την επιρροή του τριγώνου Κρόνου – Ουρανού, μια όψη που φέρνει εξελίξεις σε γεγονότα που κορυφώθηκαν την περίοδο των Χριστουγέννων. Μια σημαντική σχέση σου σταθεροποιείται και εξελίσσεται ή, αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, ίσως βρίσκεσαι σε μία φάση συνειδητοποιήσεων αναφορικά με το μέλλον που επιθυμείς να έχεις στα αισθηματικά σου, λαμβάνοντας υπόψιν εμπειρίες του παρελθόντος. 


ΤΑΥΡΟΣ: Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού που πλησιάζει στην κορύφωσή του, σε βοηθά να απελευθερωθείς από κάποιες καταστάσεις που σε έχουν περιορίσει. Είτε αυτές αφορούν οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το σύντροφό σου είτε ψυχολογικής φύσεως θέματα που επηρεάζουν την πορεία της σχέσης σου και γενικότερα της ερωτικής σου ζωής, το σίγουρο είναι ότι καταφέρνεις να απεμπλακείς και να προχωρήσεις παρακάτω. 


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Κρόνος από τον Τοξότη πλησιάζει για δεύτερη φορά τον Ουρανό από τον Κριό σε μια όψη τριγώνου, η οποία φέρνει μία θετική εξέλιξη στη σχέση σου. Ίσως να προχωράς σε μια επισημοποίηση του δεσμού σου ή να εξελίσσεται ένα κοινό σας σχέδιο με το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία σου έχει προοπτική να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα βρίσκεται υπό την επιρροή ενός τριγώνου μεταξύ του Κρόνου με τον Ουρανό, μια όψη που φέρνει μια εξέλιξη που αφορά το μέλλον σου. Γεγονότα που προηγήθηκαν την περίοδο των Χριστουγέννων και επηρέασαν την πορεία των αισθηματικών σου, παρουσιάζουν νέα δεδομένα και πλέον καλείσαι να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σου και τους μελλοντικούς σου στόχους. 


ΛΕΩΝ: Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού που πλησιάζει στην κορύφωσή του, αποτελεί μια εξαιρετική όψη για το ζώδιό σου, που σε απελευθερώνει από σημαντικά βάρη και προάγει την προσωπική σου εξέλιξη. Φαίνεται πως λαμβάνεις κάποια απόφαση τις μέρες αυτές, μέσα από την οποία προχωρούν οι αισθηματικές σου υποθέσεις και αισθάνεσαι πως έχεις κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή σου. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού αποτελεί μια όψη που σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου κάποιες καταστάσεις και να απελευθερωθείς από μοτίβα, που έχουν μπλοκάρει την ευτυχία σου. Μην αφήσεις αποτυχημένες παρελθοντικές εμπειρίες να εμποδίσουν την εξέλιξη των σχέσεών σου και την πορεία των αισθηματικών σου. 


ΖΥΓΟΣ: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό είναι μια θετική όψη που κορυφώνεται αύριο το πρωί για δεύτερη φορά και φέρνει κάποιες θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Αν διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό, ίσως να προχωράς σε μια επισημοποίηση ή να νιώθεις την ανάγκη να κάνεις μια καινούρια αρχή με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν εντελώς ξαφνικά ένα νέο πρόσωπο…


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό είναι μια θετική όψη που σε παρακινεί να αλλάξεις τις προτεραιότητες και το σύστημα αξιών σου, ώστε να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μίλησε στο ταίρι σου για τις ανάγκες σου και γι’ αυτά που χρειάζεσαι για να νιώσεις ασφάλεια μέσα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ίσως αποφασίσουν να αλλάξουν τις επιλογές τους σε συντρόφους… 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού που πλησιάζει στη δεύτερη κορύφωσή του, αποτελεί μια θετική όψη για το ζώδιό σου, η οποία όχι μόνο φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες στο δρόμο σου, αλλά τους χαρίζει και προοπτικές διάρκειας και μακροημέρευσης. Παράλληλα, αν διατηρείς ήδη μόνιμο δεσμό, η όψη την εξελίσσει μέσα από μια επισημοποίηση ή ακόμη και την απόκτηση απογόνων. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο κυβερνήτης σου συναντά τον Ουρανό σε μια όψη τριγώνου, η δεύτερη που κορυφώνεται μεταξύ των δύο πλανητών και η οποία σε βοηθά να αντιμετωπίσεις κάποιους φόβους σου, που δε σου επιτρέπουν να ευτυχήσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να απεμπλακείς από συμπεριφορές και παλιά τραύματα, που καθορίζουν και τις τωρινές σου επιλογές στον έρωτα και τις σχέσεις…


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό είναι μια όψη που ευνοεί ιδιαίτερα νέες γνωριμίες με πρόσωπα που σας χαρακτηρίζει κοινός τρόπος σκέψης και κοινά όνειρα για το μέλλον. Αν υπάρχει ήδη ένα τέτοιο πρόσωπο στη ζωή σου, η σχέση σας εξελίσσεται και μέσα από αυτή αισθάνεσαι και εσύ ότι προχωράς στο επόμενο στάδιο της ζωής σου. 


ΙΧΘΕΙΣ: Ο Κρόνος πλησιάζει τον Ουρανό σε μια όψη τριγώνου, την δεύτερη που κορυφώνεται μεταξύ των δύο πλανητών και η οποία σε βάζει σε μια διαδικασία να αλλάξεις προτεραιότητες και να βάλεις σε πρώτο πλάνο την πορεία της καριέρας σου, βάζοντας ίσως σε δεύτερη μοίρα την πορεία των αισθηματικών σου. Καλό είναι να συζητήσεις τους προβληματισμούς σου με το ταίρι σου, ώστε να διαπιστώσεις αν θέλει να σε ακολουθήσει στα νέα σου σχέδια. 


πηγή: http://www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X