Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τέλος το κλασικό Yahoo mail από σήμερα
Από σήμερα, η Yahoo σταματά να παρέχει στους χρήστες του Yahoo mail την κλασική έκδοση της υπηρεσίας του, υποχρεώνοντάς τους να χρησιμοποιήσουν τη νέα συμφωνώντας στους νέους όρους ή να φύγουν.Η ανανεωμένη έκδοση της υπηρεσίας είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά όσοι χρήστες ήθελαν μπορούσαν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το παλιό Yahoo mail.Το ανανεωμένο Yahoo mail συνοδεύεται και από νέους όρους χρήσης, οι οποίοι προβλέπουν πως η εταιρεία έχει το δικαίωμα να σαρώνει και να αναλύει όλη την εισερχόμενη και εξερχόμενη επικοινωνία.Από την εταιρεία σημειώνουν πως συλλέγουν και αποθηκεύουν κάποια δεδομένα, για να παράσχουν προσωποποιημένες υπηρεσίες και περιεχόμενο, να εξυπηρετήσουν διαφημιστικούς σκοπούς και να προστατέψουν τους χρήστες από spam και malware.Η νέα πολιτική τής Yahoo όσον αφορά στο "διάβασμα" των μηνυμάτων με στόχο την προβολή διαφημίσεων είναι ανάλογη αυτής που ακολουθεί η Google στο Gmail.Πηγή:e-pcmag.gr

Τέλος το κλασικό Yahoo mail από σήμερα

Από σήμερα, η Yahoo σταματά να παρέχει στους χρήστες του Yahoo mail την κλασική έκδοση της υπηρεσίας του, υποχρεώνοντάς τους να χρησιμοποιήσουν τη νέα συμφωνώντας στους νέους όρους ή να φύγουν.

Η ανανεωμένη έκδοση της υπηρεσίας είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά όσοι χρήστες ήθελαν μπορούσαν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το παλιό Yahoo mail.

Το ανανεωμένο Yahoo mail συνοδεύεται και από νέους όρους χρήσης, οι οποίοι προβλέπουν πως η εταιρεία έχει το δικαίωμα να σαρώνει και να αναλύει όλη την εισερχόμενη και εξερχόμενη επικοινωνία.

Από την εταιρεία σημειώνουν πως συλλέγουν και αποθηκεύουν κάποια δεδομένα, για να παράσχουν προσωποποιημένες υπηρεσίες και περιεχόμενο, να εξυπηρετήσουν διαφημιστικούς σκοπούς και να προστατέψουν τους χρήστες από spam και malware.

Η νέα πολιτική τής Yahoo όσον αφορά στο «διάβασμα» των μηνυμάτων με στόχο την προβολή διαφημίσεων είναι ανάλογη αυτής που ακολουθεί η Google στο Gmail.

Πηγή:e-pcmag.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X