Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 19 Μαΐου
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 19 Μαΐου thumbnail

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 19 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ. Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού και η αντίθεση Αφροδίτης – Δία φέρνουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε πρώτο πλάνο. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, οι εξελίξεις και κάποιες αποφάσεις σου, φαίνεται να είναι καθοριστικές για την πορεία της ερωτικής σου ζωής. 


ΤΑΥΡΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σού δημιουργεί την ανάγκη να αναζητήσεις ισορροπία στα αισθηματικά σου. Αν αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, είναι η στιγμή να τα βάλεις κάτω με το ταίρι σου και να βρείτε μαζί τις λύσεις, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως να μπει στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο, που θα την αλλάξει!


ΔΙΔΥΜΟΙ: Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού σε συνδυασμό με την αντίθεση Αφροδίτης – Δία που κορυφώνονται σήμερα, συνθέτουν ένα σκηνικό εξελίξεων και αποφάσεων που αφορούν τις σχέσεις σου και την πορεία τους. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, τα γεγονότα θα είναι σημαντικά και καθοριστικά για τον δεσμό σου, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως πραγματοποιήσουν μία μοιραία γνωριμία…


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Κρόνος κορυφώνει το τρίγωνο με τον Ουρανό και η Αφροδίτη συναντά σε όψη αντίθεσης τον Δία σήμερα, συνθέτοντας ένα πλανητικό σκηνικό εξελίξεων. Η σχέση σου φαίνεται να παρουσιάζει νέα δεδομένα ή ίσως κάποιες αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή να επηρεάσουν και την καθημερινότητά σου με το ταίρι σου. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν γνωρίσει πρόσφατα ένα νέο πρόσωπο, σήμερα θα υπάρξει μια καθοριστική συνάντηση μαζί του…


ΛΕΩΝ: Οι πλανητικές όψεις της ημέρας φανερώνουν πως οι εξελίξεις θα είναι γοργές και ουσιαστικές, όσον αφορά τα αισθηματικά σου. Η σχέση σου σταθεροποιείται και φαίνεται πως κάνετε νέα βήματα μαζί με το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μία γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου, αλλάζει ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις και σε ωθεί να κάνεις όνειρα για το μέλλον. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας βοηθά σημαντικά την ψυχολογία σου και φέρνει κάποιες εξελίξεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Κάποια νέα δεδομένα που αφορούν το σύντροφό σου, εμφανίζονται και σας βοηθούν να απεμπλακείτε από ένα σημαντικό πρόβλημα, επιτυγχάνοντας περισσότερη σταθερότητα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να απελευθερώνονται από κάποια συναισθηματικά βάρη. 


ΖΥΓΟΣ: Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού και η αντίθεση Αφροδίτης – Δία που κορυφώνονται σήμερα, φέρνουν σημαντικά, καινούρια δεδομένα στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Η σχέση σου εξελίσσεται και προχωρά παρακάτω, ενώ αν υπήρχαν θέματα που αφορούσαν το σύντροφό σου, θα τα δεις να επιλύονται. Οι αδέσμευτοι έχουν πολλές πιθανότητες να συνάψουν ακόμη κι έναν νέο δεσμό. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πλανητικές όψεις της ημέρας πολλαπλασιάζουν τις πιθανότητες μιας νέας γνωριμίας για τους αδέσμευτους Σκορπιούς, η οποία θα αποτελέσει και την αφετηρία μιας νέας περιόδου για την ερωτική τους ζωή. Οι δεσμευμένοι από την άλλη, φαίνεται πως λαμβάνουν κάποιες αποφάσεις, μέσα από τις οποίες αλλάζει η καθημερινότητα στη σχέση τους. 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι όψεις της ημέρας είναι εξαιρετικά σημαντικές, τόσο για την πορεία των αισθηματικών σου, όσο και για την προσωπική σου εξέλιξη μέσα από αυτές. Τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα, σε βοηθούν να κλείσεις κάποια κεφάλαια από το παρελθόν, είτε κυριολεκτικά είτε σε συναισθηματικό επίπεδο, και να ανοίξεις τα φτερά σου για μία νέα εποχή.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού, σε συνδυασμό με την αντίθεση Αφροδίτης – Δία, φέρνει μια πολύ σημαντική εξέλιξη στη σχέση σου, που αλλάζει την πορεία της. Είτε αποφασίζετε μια συμβίωση με το ταίρι σου, είτε προχωράτε σε μια επισημοποίηση, το βέβαιο είναι ότι ο δεσμός σου αλλάζει και με κάποιο τρόπο σταθεροποιείται. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, πιθανόν να απελευθερώνεσαι οριστικά από καταστάσεις που σε πλήγωσαν… 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και η Αφροδίτη αντίθεση με τον Δία τη σημερινή μέρα, όψεις που φέρνουν εύνοια στο ζώδιό σου και εξελίξεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Θα έχεις τη διάθεση να ατενίσεις το μέλλον και να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου, ενώ οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα δουν τα πράγματα να προχωρούν με ένα πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.


ΙΧΘΕΙΣ: Οι όψεις που σχηματίζονται τη σημερινή μέρα, φανερώνουν πως όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου διατηρούν μόνιμο δεσμό και έχουν προβλήματα συμβίωσης ή τους αγχώνουν κάποια πράγματα για το μέλλον με το ταίρι τους, θα βρεθούν σε διαδικασία αποφάσεων και αναζήτησης λύσεων, ενώ όσοι Ιχθείς γνώρισαν πρόσφατα ένα πρόσωπο που τους ιντριγκάρει, είναι πιθανό να προβούν σε εξομολογήσεις…


πηγή: http://www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X